tama ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 با سلام دوستان کالاهایی رو که وارد میکنم نه تو صفحه اصلی و نه تو شاخه دکمه "افزودن به سبد خرید " رو نشون نمیده ولی وقتی دکمه مشاهده رو میزنم بعد از نمایش کالا و مشخصات دکمه "افزودن به سبد" هستش -- تمام کارایی رو که دوستان قبل از من گفته بودن تو انجمن رو انجام دادم ولی جواب ندادمثلا : تعداد کالای موجود من 50 هستش ، پس منفی نیست که بگیم بخاطر اینهمدیریت موجودی رو چندین بار غیر فعال و فعال کردم ولی بازم نشد مهندسین عزیز راه کار ارائه بدین ممنون از همه.منتظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 کدوم ورژن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 کدوم ورژن ؟با سلامآخرین ورژن 1.4.8.2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 قالبتون رو تغییر ندادید؟ آیا قالبتون رو عوض کردید؟ یک بار کامپایل رو فعال کنید و سایتتون رو رفرش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 قالبتون رو تغییر ندادید؟ آیا قالبتون رو عوض کردید؟ یک بار کامپایل رو فعال کنید و سایتتون رو رفرش کنید موفق باشیدچرا یکبار تغییر دادم ولی دوباره برگردوندم رو پیش فرض- این کمپایل رو از کجا فعال کنم ؟ ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 تنظیمات >> کاراییپس از انجام کارتون به حالت اولیه برگردونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 سايتتون (نقشه خانه) رو نداديد رويت شه تا بخوان مهندسين طرح خونتون رو بررسي كنند!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 سايتتون (نقشه خانه) رو نداديد رويت شه تا بخوان مهندسين طرح خونتون رو بررسي كنند!!! سلام مهندس جاننننننننننمن کامپایل رو فعال کردم هرچی رفرش کردم سایتو ، درست نشد.سایت منhttp://pakhshjanebi.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 چك بفرماييد : تنظيمات / محصولاتحالت نمايشگاهي روي بله تنظيم نشده باشه كه فكر نكنم اين طوري باشه و مورد دوم: پوشه homefeatured رو از بسته اصلي نصب اينجا در پوشه modules هاست خود جايگزين كنيد و سپس كش مرورگتون رو پاك كنيد و دوباره سايتتون رو رفرش كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 چك بفرماييد : تنظيمات / محصولاتحالت نمايشگاهي روي بله تنظيم نشده باشه كه فكر نكنم اين طوري باشه و مورد دوم: پوشه homefeatured رو از بسته اصلي نصب اينجا در پوشه modules هاست خود جايگزين كنيد و سپس كش مرورگتون رو پاك كنيد و دوباره سايتتون رو رفرش كنيد دوست عزیز با تشکر از جوابتون باید عرض کنم تمام کارارو انجام دادم ولی بازم نشد-اگه راه حل دیگه ای نباشه مجبورم از اول نصبش کنمآیا راه دیگه ای هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 پس تنها راه اينه كه كسي بياد و توي سيستمتون و چك كنه مشكل رو وگرنه ميتونيد دوباره نصب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 آقاییییییییییییییییییییییییییون به دادم برسید من پاکش کردم سیستمو و دوباره نصب کردم همه چیز خوب بود و نشون میداد دکمه "افزودن به سبد" رواما وقتی کالاهای پیش فرض رو حذف کردم و کالای خودمو زدم تو سایت دوباره تو صفحه اصلی دکمه "افزودن به سبد" رو نشون نمیده کمکم کنید pakhshjanebi.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 دوست عزيز بسته نصب رو از اينجا گرفتيد؟چه نسخه اي رو نصب مي كنيد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2012 دوست عزیز مشکل شما اینه که حداقل تعدادی که باید محصول قابل خریداری باشه رو بیشتر از 1 قرار دادید (5)به دلیل منطقی مشتری تا وقتی صفحه ی محصول رو نبینه نمی تونه این قضیه رو بفهمه پس فقط در صفحه محصول دکمه افزودن به سبد خرید مشاهده میشه البته میشه قالب رو دست کاری کرد که دکمه افزودن به سبد خرید در همه جا مشاهده شه ولی این کار توصیه نمیشه چون قطعا باعث گیج کردن مشتریان میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 مرسی سهیل جانآره دلیلش همین بود پس من الکی چند بار سیتمو پاک کردم و نصب کردم!!!!!!!!!!!!ای خداااااا تا کی؟؟؟؟مرسی عزیزم خیلی عذاب وجدان داشتم که چرا درست نمیشه!!!!!!! ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 اگه به راهنمايي ها درست توجه مي كرديد زودتر به نتيجه مي رسيديد بارها گفتيم كه تنظميات رو تغيير داديد يا نه و وقتي هم دوباره نصب كرديد طبيعتا اون تنظيم رو تغيير داديد و چگونه متوجه اين موضوع نشديد نميدونم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 محصولات شما هیچ کدوم موجود نیست. یا تعداد 0 هست و یا تیک موجود نیست رو زدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Vista ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2013 با سلاممن از نسخه جدید (1.5.2) استفاده می کنمهمین مشکل رو دارم خب میشه راهنمایی کنید که کجا باید این حداقل تعداد محصولات قابل خرید رو تغییر بدم ؟ کلی گشتم پیداش نکردمممنون میشم زود جوابمو بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinajoon ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 سلامدوستان من کل این تاپیک را خوندم و چک کردم با تنظیمات خودم،اما مشکلم حل نشد.دکمه اضافه به سبد خرید برای همه ی محصولاتم نمیاد.کمکم کنید بابا.وقتم داره تلف میشه بابته این موضوع... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2013 لینک فروشگاهتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinajoon ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 http://www.digiseda.ir مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 به نظر مشکل شما از قالبتون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinajoon ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 خب پیشنهاده شما چیه؟قالبو عوض کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 با قالب پیش فرض امتحان کنیداگر مشکل ندارید باید مشکل قالبتون رو رفع کنید و یا عوضش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinajoon ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 با قالب پرستا هم امتحان کردم باز همین مشکل بود...حالا چه کنم؟؟؟؟من با قالب خود پرستا هم امتحان کردم این مشکل بود...حالا چه کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .