ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 سلام به همهنمیدونم محلی که واسه سوالم انتخاب کردم درسته یا نه من کد زیر رو واسه ریدایرکت کردن در htaccess استفاده کردم RewriteEngine on[RewriteCond %{HTTP_HOST} ^pars-sys.xzn.com$ [OR$RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.pars-sys.xzn.com[RewriteRule ^(.*)$ "http\:\/\/www\.parssystem.xzn\.com$1" [R=301,L [align=right]میخوام pars-sys رو ریدایرکت کنم به parssystemصفحه اول بدون هیچ مشکلی ریدایرکت میشه ولی زیرصفحه ها مشکل داره .مثلا parssystem.xzn.com/presta ریدایرکت نمیشه به pars-sys.xzn.com/prestaکسی میدونه چجوری باید اینو از طریق htaccess فعال کنم ؟[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farshidgb ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 قبل از 1$ توی خط آخر یه اسلش بزن باید درست بشه. قبلش محض احتیاط کچ مرورگرتو پاک کن که یوقت کچ نکرده باشه. دوربین مداربسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 شما راجع به ریدایرکت 301 در گوگل جستجو کنید به جواب میرسید.پست شما به انجمن اشکالات منتقل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 نيازي به بازي با كد ها و ساخت دستي دسترسي نيست به گزينه Redirects وجود در گزينه هاي سي پنل هاستتون و يا مديريت هاي ديگه مراجعه كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 ممنون از همهاز داخل سی پنل انجام دادم ولی نشدمجبور شدم کدهای مختلف رو یکی یکی امتحان کنم تا به جواب برسمجالب اینه که بعد از این همه زحمت وقتی در قسمت مدیا سرور آدرس های ریذایرکت شده رو قرار میدم ، آنالیزور گوگل ایراد میگیره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 در سي پنل بايد مسير بديد يعني مثلا اگر در پوشه اي غير از ريشه نصب كرديد ميريزه در ريشه هاستتونمثلا اگر ساختيد ميريزه در ريشه و اون فايل رو باز كنيد در ريشه هاستتون مي تونيد كدهاشو ببينيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 تو سی پنل هاست رایگانی که استفاده میکنم امکان انتخاب پوشه برای مسیر دادن وجود ندارهالبته تو هاست اصلی خودم این امکان وجود داره که فعلا راه اندازیش نکردم تو قسمت کارایی ها >> سرور رسانه نوشته دامنه یا زیردامنهو اگه بخوای از یک دامنه جدا استفاده کنی ، راهی به جز ریدایرکت کردن نیستو اگه ریدایرکت کنی ، آنالیزور گوگل امتیازتو کم میکنه پس عملا نمیشه از دامنه دیگه استفاده کرد و فقط باید از زیردامنه استفاده کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .