scofeeld ارسال شده در آذر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2012 با سلام و عرض خسته نباشید.من یک بلوم رو از قسمت اجرای ویرایش زنده حذف کردم مثل بلوک تبلیغات چطور میتونم برش گردونم و باز فعالش کنم که توی صفحه اولم باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 با انتخاب گزینه "نمایش ماژول هایی که نیاز به جای گیری ندارند" در همون ویرایش زنده میتونید ماژولتون رو پیدا کنید و اون رو به بلوک مربوطش دوباره متصل کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 ماژولي كه حذفش كرديد در قسمت ماژول ها بريد و فقط كافيه يك بار گزينه بازنشاني مربوط به همون ماژول رو بزنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .