tama ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 سلام دوستانمن قصد فروش کالای مجازی رو دارم میخوام بدونم روال فروشی که من از سایت برداشت کردم درسته یا نه؟ من اینجور برداشت کردم که : مشتری پس از درج کالا در سبد برای پرداخت اقدام کرده و پس از پرداخت وجه از طریق درگاه پرداخت مثلا زرین پال - به صفحه سایت برگشته و لینک دانلود اتومات به ایمیل مشتری ارسال می شود. ضمنا در مورد گزینه های قسمت "این کالا قابل دانلود است" تو قسمت تعریف کالای جدید توضیحاتی لازم دارم لطفا روند سفارش مشتری رو توضیح بدین مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 اصلاح مي كنم: مثلا زرین پال - به صفحه سایت برگشته و لینک دانلود خودكار هم به ایمیل مشتری هم در خود سايت به صورت لينك دانلود در ساب كاربري خود در دسترس مشتري قرار ميگيره براي اين كار هم بايد از همان گزينه اي كه فرموديد استفاده كنيد و توضيح خاصي ندارهفايل رو اپلود و طبق مشخصات فارسي پرش مي كنيد (مثلا چند بار قابل دانلود باشه) و ... مهم براي اين كار ويرايش فرم سفارشه كه مشتري براي دانلود فايل ادرس خانه و كد پستي و .. نده كم كردن فيلدهاي فرم ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در آذر 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 مرسی از جوابتون ولی چند سوال دیگه:آیا اگر حداکثر دانلود رو 1 قرار بدیم کاربر چه از طریق ایمیلش و چه از طریق حساب کاربری فقط یک بار میت.نه دانلود کنه؟و ایا لینک دانلود برای هر مشتری بعد از هر فروش تغییر میکنه یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 بله تنها يك بار بله تغيير مي كنه و لينك قبلي طبق تنظيمات شما باطل و يا فعال ولي منحصر ب فرد براي هر مشتري هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 لینک دانلود مشتری به صورت کد شده براش ارسال میشه و به صورت لینک مستقیم نیست و محدودیت هاش چه در پست الکترونیک و چه در خود فروشگاه اعمال میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .