رفتن به مطلب

کالای مجازی

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

من قصد فروش کالای مجازی رو دارم میخوام بدونم روال فروشی که من از سایت برداشت کردم درسته یا نه؟

من اینجور برداشت کردم که : مشتری پس از درج کالا در سبد برای پرداخت اقدام کرده و پس از پرداخت وجه از طریق درگاه پرداخت مثلا زرین پال - به صفحه سایت برگشته و لینک دانلود اتومات به ایمیل مشتری ارسال می شود.

ضمنا در مورد گزینه های قسمت "این کالا قابل دانلود است" تو قسمت تعریف کالای جدید توضیحاتی لازم دارم

لطفا روند سفارش مشتری رو توضیح بدین

مرسی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اصلاح مي كنم:

مثلا زرین پال - به صفحه سایت برگشته و لینک دانلود خودكار هم به ایمیل مشتری هم در خود سايت به صورت لينك دانلود در ساب كاربري خود در دسترس مشتري قرار ميگيره

براي اين كار هم بايد از همان گزينه اي كه فرموديد استفاده كنيد و توضيح خاصي نداره

فايل رو اپلود و طبق مشخصات فارسي پرش مي كنيد (مثلا چند بار قابل دانلود باشه) و ...

مهم براي اين كار ويرايش فرم سفارشه كه مشتري براي دانلود فايل ادرس خانه و كد پستي و .. نده

كم كردن فيلدهاي فرم ثبت نام

:cool:

لینک به دیدگاه

مرسی از جوابتون ولی چند سوال دیگه:

آیا اگر حداکثر دانلود رو 1 قرار بدیم کاربر چه از طریق ایمیلش و چه از طریق حساب کاربری فقط یک بار میت.نه دانلود کنه؟

و ایا لینک دانلود برای هر مشتری بعد از هر فروش تغییر میکنه یا نه؟

لینک به دیدگاه

لینک دانلود مشتری به صورت کد شده براش ارسال میشه و به صورت لینک مستقیم نیست و محدودیت هاش چه در پست الکترونیک و چه در خود فروشگاه اعمال میشه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

در حال بارگذاری

• کاربران آنلاین در این صفحه

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

• اضافه کردن...