4058423 ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 دوستان من همچنان مشکل رو دارم که آمار بازدید کننده ها رو ندارم !!! همه برنامه ها هم نصبه! هر کاری که بگیدم کردم !!! فقط یه مشکلی که هست اینه که ماژول Google Analytics که تو قسمت آمار هست وقتی فعالش میکنم ارور میده و نمیدونم باید تو پیکر بندی چه اطلاعاتی رو وارد کنم که فعال بشه . آیا برای نمایش آمار سایت به این نیازه ؟ ماژول دیگه ای هم تو قسمت آمار نیست ! چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 تا كسي وارد سيستم شما نميشه نظري قطعي داد تنها چيزي كه ميشه گفت اينه كه شايد كامل پرستا رو هاستتون نيست و يا ماژول هاش Google Analytics هم ربطي به آمار پيش فرض پرستا نداره و براي استفاده از يكي از خدمات گوگله با همين نام براي آناليز سايتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 حداقل یه عکس کامل از صفحه آمارت و بذار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 حداقل یه عکس کامل از صفحه آمارت و بذاراینم از عکس خدمت شما بزرگوار http://img4up.com/up2/63953380664876043843.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 ماژول هاي آمارتون يا نصب نيست يا در هاستتون موجود نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 از ماژولهای آمارت هم عکس بذاری خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .