mehdi750 ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 با سلام من ماژولهای زرین پال و پارسیان رو نصب کردم ولی وقتی برای پرداخت تو مرحله آخر مشتری برای پرداخت کلیک میکنه ایرور 500 رو برام میزنه که متنشو زیر گذاشتم و برای هر 2 تا ماژول هم همین پیغامو میدهInternal Server Error The server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request. Please contact the server administrator,[email protected] and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error. More information about this error may be availablein the server error log. Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که با این که من هنگام اضافه کردن تیک محصول دانلودی رو میزنم ولی در حین سفارش از مشتری آدرس میخواد اگه ممکنه برا رفع این 2 تا مشکل یکی راهنماییم کنهممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 1: : عدم درست دسترسي پوشه هاتون توي هاست 2 : مشكل هاست و عدم ناسازگاريمشاوره رايگان و ارائه هاست سازگار با پرستا شاپ ويژهي اعضاي انجمندر مورد ادرس قبلا گفته شدهقبل از طرح سوال جستجو كنيد بايد فرم سفارش رو ويرايش كنيد: كم كردن فيلدهاي فرم ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .