prestabaz ارسال شده در آذر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 درود لینک های "چاپ " و "ارسال به یک دوست" و ... چجوری میشه جابجا کرد ؟ من تونستم با css از چپ به راست یا از راست به چپ بیارمش ولی مسئله اینه که با جابجایی این لینک ها بخش عکس محصولات هم جابجا میشه من میخوام فقط این لینک ها از چپ به راست یا از راست به چپ بره. عکس و ضمیمه کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در آذر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2012 کسی نمی دونه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2012 بايد براش هوك كد كدويسي كنيد و در موقعيت ها جابجاش كنيد در هوك مورد نظرتون كه شايدم بازم نشه چون اون بلوك ساختارش ويژه هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2012 میتونی بهش position: absolute بدی و در صفحه جابجاش کنیالبته شاید لازم باشه برای تگ div ش ایدی تعریف کنیادرس سایتو بذاری راحت تر میشه گفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2012 رامين جانم درست ميگه ولي توي مرورگهاي مختلف شايد به مشكل بخوريد اگه درست از اين كدها توي css استفاده نكنيد و مكمل براش در نظر نگيريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 خوب باید قدری دانش خودتون نسبت به css رو بیشتر کنیدخیلی سخت میشه توضیح داد چون در موقعیت های مختلف تفاوت میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .