scofeeld ارسال شده در دی 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2012 با سلام.فایل های دانلودی رو که آپلود میکنیم به کدوم پوشه میرن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2012 download نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
scofeeld ارسال شده در دی 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 فایل بیشتر از 8 مگابایت رو نمیتونم واسه محصولی دانلودی قرار بدم.راهی هست که از فایل منیجر فایل رو آپلود کنم و ازش استفاده کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 در 1.4.8 تنظيمات مقدار محدودیت بارگذاری (آپلود) فایلعددي كه مي خواين ست مي كنيد و ذخيره با اين نكته كه هاستتون محدوديت نگذاشته باشه مثلا براي يك سرور: مقدار محدودیت بارگذاری فایل را برای محصولات دانلودی تعیین کنید، این مقدار باید کمتر یا مساوی حداکثر اندازه بارگذاری فایل سرور شما باشد.(8 MB). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
scofeeld ارسال شده در دی 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 وقتی یک فایل رو به صورت رایگان میذارم نمیشه دریافتش کرد.همون قسمت سفارش گیر میکنه و منتظر لود شدن میشه چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 يا مشكلتون از قالبهيا دسترسي پوشه هاتونيا عدم سازگاري هاستتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 این مشکل احتمال داره از غیرفعال بودن یکی از توابع اصلی باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .