ashooka ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 با سلامدوستان باز به یه مشکل جدید برخوردم . وقتی در آخرین مرحله از فرایند پرداخت بر روی پرداخت توسط فیش بانکی یا هنگام تحویل کلیک میکنیم صفحه سفید ی با پیغام زیر ظاهر میشود : Internal Server ErrorThe server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request. Please contact the server administrator,[email protected] and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error. More information about this error may be availablein the server error log. Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at www.mahabadsoft.com Port 80 هاستم رو از برتینا خریدم و بر پایه لینوکسه . اگه نتونم این مشکل رو حل کنم باید از پرستاشاپ که خیلی به اون علاقه مند شدم خداحافظی کنم . لطفا کمکم کنید . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 دوست خوبم هر مشکلی یه راهی داره! خطای internal مربوط به سروره و هیچ ارتباطی با پرستا شاپ نداره! فایل .htaccess رو مجددا ایجاد کنید (چون خطای 404 داده مربوط به پیدا نشدن یک صفحه هست)آیا لینک هوشمند رو فعال کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ashooka ارسال شده در دی 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 نمیدونم کجاست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 بخش ابزارها -> مولدهافایل .htaccess رو بازسازی کنیدالبته فکر نمیکنم مشکل حل بشه چون خطا بر میگرده به سرورتونباز هم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ashooka ارسال شده در دی 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 نه متاسفانه حل نشد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 اين مشكل مربوط به عدم سازگري و استاندارد هاستتونه در تشخيص روت سرور آپاچي پوشه ماژول رو دسترسي 755 بديد چك كنيد و اگ نشد 777 و بعد چك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ashooka ارسال شده در دی 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 دسترسی های پوشه ماژول رو همگی به 777 تغییر داده ام . همچنین پوشه های Config , img , mails , modules ,translation , upload , download و همینطور دو پوشه در داخل tools و theme و فایل sitemap.xml نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 شما دیباگ رو فعال کنید تا علت خطا رو نشون بده:config/config.inc.php و یا error log سرور رو اینجا پیوست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2012 سلامتو سایتهای مختلف که جستجو کنی متوجه میشی که اکثرا مشکلشون با همکاری پشتیبانی هاست حل شده .ضمن اینکه سوالتون رو کامل کنید . آدرس سایت ، از کی این مشکل بوجود آمد ؟ قبلا درست بوده یا نه ؟ مشخصات هاست و ...بهتره محتویات فایل .htaccess رو هم اینجا بزاریددر اکثر مواردی که ایراد از هاست نیست ، مشکل از همین فایلهبه نظر من کلا پاکش کنید و دوباره از قسمتی که ادمین توضیح دادن تولیدش کنید . طبق جستجویی که من کردم خیلی چیزا میتونه باعث این اررور بشه که مهمترینش که واسه شما قابل دسترسه همون فایل htaccess هست . غیر از اون میتونه به خاطر پایین آوردن آپتایم از طرف سرور - غیرفعال کردن دسترسی های بالا توسط سرور - ریکانفیگ سرور - وجود ویروسی که باعث فشار به سرور میشه و خیلی چیزای دیگه باشه که باید با پشتیبانی تماس بگیریدبرای اطمینان میتونید کل فایل ها رو دانلود کنید و روی یه هاست رایگان تست کنید و ببینید اونجا هم مشکل داره یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .