ashkan7 ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 سلام من به یک ماژول احتیاج دارم که مثل یک نوار تولبار زیر هدر بیفته و هدر رو از منوی اصلی جدا کنه آیا همچین ماژولی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 من متوجه منظور شما نشدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 من اگه درست متوجه شده باشم شما باید با کد نویسی تو css قالبتون این کار و انجام بدید. اگه آدرس سایتتون بزارید شاید راحت تر بشه کمک کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2012 بله از دستور border در css قالب يا در css منو كه بالاش مي تونيد بندازيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .