mehrgol ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 سلام دوستانمن موقع نصب پرستا شاپ بر روی هاستم به قسمت سازگاری سیستم که میرسم فقط درحال لوود شدنه و جلوتر نمیرهاول میخواستم بدون میانگین زمان نصب مخصوصا برای قسمت سازگاری سیستم چقدرهدوم اینکه هاست من با همه چیز تو فروشگاه ساز سازپاری داره و حتی premsهای فایل های مورد نظرهم از 755 به 777 تغییر دادم اما بازم به اینجا که رسید دیگه جلو نرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 زمان بررسی سازگاری ها در حد چند ثانیه است.احتمال میدم یکی از توابع اصلی غیرفعال هست. بهتره error_log سایت رو مشاهده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrgol ارسال شده در دی 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 ممنونم از راهنمایتونالان اون مشکلم حل شد مشکل جدیدی که موقع نصب دارم اینه که "گزینهی magic quotes در PHP خاموش است (توصیه شده)" سبز نمیشه و پشتیبانی هاستم هم حاضر به کمک نیست.اگر توضیح بدین که خودم چجوری میتونم تنظیمش کنم ممنون میشمیا اینکه لینک آموزشش رو برام قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 اون جزو موارد اختیاری و اگه خاموش باشه بازم میتونید نصب رو ادامه بدید و مشکلی نخواهد بود موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 اگر اون فعال نباشه هم نصب به درستي انجام مي شه فكر كنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 بله ولي تما توصيه شده براي پرستا و خيلي در بهبود عملكرد سيستم تاثير گذار استبهتره به هاستتون بگيد براتون فعال كنند چون تنها مدير هاستتون مي تونه اينو فعال كنه و از دست شما كاري برنخواهد امد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminy62 ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 سلام. آقا منم در نصب مشکل دارم. مشکل اینه که تو قسمتی که دیتا بیست و یوزر واین چیزا رو تعریف میکنی، همه چی اوکی انجام میشه. ولی از اونجا جلو تر نمیره. هیچ پیغامی هم نمیده. صفحه همینجوری منو نگاه میکنه. تو دیتا بیست اطلاعات اضافه میشه. چک کردم. ولی مراحل نصب جلو نمیره ممون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2012 به آموزش نصب موجود در بازاچه مراجعه نمائيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 سلام دوستان عزیز من پرستا شاپ 1.4.9 رو از داخل انجمن دانلود کردم و نصب کردم ولی یک مشکلی دارم از همان ابتدا وقتی فروشگاه من را باز می کنم با این پیام خطا مواجه می شوم The page isn't redirecting properly دو بار هم پرستا رو نصب کردم ولی حل نشد. مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 آدرس فروشگاه لطفاْ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 آدرس فروشگاه audiomaster.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahim ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 ممنونم از راهنمایتونالان اون مشکلم حل شد مشکل جدیدی که موقع نصب دارم اینه که "گزینهی magic quotes در PHP خاموش است (توصیه شده)" سبز نمیشه و پشتیبانی هاستم هم حاضر به کمک نیست.اگر توضیح بدین که خودم چجوری میتونم تنظیمش کنم ممنون میشمیا اینکه لینک آموزشش رو برام قرار بدید کد زیر را در فایل .htaccess قرار دهید:php_flag magic_quotes_gpc Off[align=right]یا قرار دادن کد زیر در فایل php.ini:[align=left]magic_quotes_gpc = Off;[/align][/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 کد زیر را در فایل .htaccess قرار دهید: php_flag magic_quotes_gpc Off یا قرار دادن کد زیر در فایل php.ini: magic_quotes_gpc = Off دوست عزيز بارها اعلام كرديد اين موارد دستي كه خود كاربر ست مي كنه در صورتي هست كه هاستتون مجوز دسترسي يوزري و تنظيمات php شخصي رو داده باشه و اگه هاستتون بسته باشه كه 90 درصد مي بندن اين كارها فايده نداره و تنها از مدير هاستتون بايد درخواست كنيد و يا هاست سازگار بگيريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 سلام دوستان عزیز من پرستا شاپ 1.4.9 رو از داخل انجمن دانلود کردم و نصب کردم ولی یک مشکلی دارم از همان ابتدا وقتی فروشگاه من را باز می کنم با این پیام خطا مواجه می شوم The page isn't redirecting properly دو بار هم پرستا رو نصب کردم ولی حل نشد. مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید.شما مشکل ریدایرکت خودکار دارید که یا به علت ریدایرکت کردن از طریق کنترل پنل هاست رخ میده یا از طریق htaccess ببینید به بخش مدیریت دسترسی دارید یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در اسفند 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2012 دوستان چرا موقع نصب روی تنظیمات دیتابیس گیر می کنه ؟ چند دیتا بیس جدید ساختم اما نمیشهیعنی مشکل از هاسته ؟! کاش یه لیست از توابع مورد نیاز برای پرستا 1.4.9 بزارید که بشه هاست سازگار پیدا کرد ______________________________________ مشکل من حل شد ! اما راه حل : مشکل از isp بود | من با Wimax مشکل داشتم الان با شاتل بدون مشکل رد شد ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 سلام دوستان عزیز من پرستا شاپ 1.4.9 رو از داخل انجمن دانلود کردم و نصب کردم ولی یک مشکلی دارم از همان ابتدا وقتی فروشگاه من را باز می کنم با این پیام خطا مواجه می شوم The page isn't redirecting properly دو بار هم پرستا رو نصب کردم ولی حل نشد. مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید.شما مشکل ریدایرکت خودکار دارید که یا به علت ریدایرکت کردن از طریق کنترل پنل هاست رخ میده یا از طریق htaccess ببینید به بخش مدیریت دسترسی دارید یا نه ممنون از کمکتون من هم به کنترل پنل هاستم می تونم دسترسی داشته باشم و هم به کنترل پنل پرستا شاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 شما باید به بخش ابزارها مولدها برید و یک بار htaccess رو تولید کنید.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 شما باید به بخش ابزارها مولدها برید و یک بار htaccess رو تولید کنید.موفق باشید من سرورم ویندوزی موفق به انجام این کار نشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahim ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 دوست عزيز بارها اعلام كرديد اين موارد دستي كه خود كاربر ست مي كنه در صورتي هست كه هاستتون مجوز دسترسي يوزري و تنظيمات php شخصي رو داده باشه و اگه هاستتون بسته باشه كه 90 درصد مي بندن اين كارها فايده نداره و تنها از مدير هاستتون بايد درخواست كنيد و يا هاست سازگار بگيريد دوست عزیر من معذرت می خواهم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 دوست عزيز بارها اعلام كرديد اشتباه املايي بود و بارها اعلام كرديم منطورم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2012 شما سرورتون ویندوزه پس باید htaccess رو پاک کنید.به url و Seo برید و لینک آشنا رو غیرفعال کنید.به مولدها در ابزارها برید و لینک آشنا و بهینه سازی رو غیرفعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در اسفند 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2012 شما سرورتون ویندوزه پس باید htaccess رو پاک کنید.به url و Seo برید و لینک آشنا رو غیرفعال کنید.به مولدها در ابزارها برید و لینک آشنا و بهینه سازی رو غیرفعال کنید. ممنون مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .