mehrgol ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 برای تغییر permsها باید یک به یک فایل ها باز بشه یا راهی برای اینکه همه فایل های مورد نظظر رو تغییر داد هستمثلا فایلی مثله modules خیلی زمان میبره و مطمئنا امکان جا افتادن بعضی از فایل ها هست. سوال دیگه اینکه اگر همه فایل ها رو تغییر بدیم و یک فایل رو فراموش کنیم چطور میشه فایل تغییر نکرده رو پیدا کرد (میانبری براش هست یا نه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 شما بايد پوشه ماژول modules كه يك دانه هست مثلا رو دسترسي درست بديد نه محتوياتش رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrgol ارسال شده در دی 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 من این کارو کردم ولی بازم سبز نشدهمه فایل های داخلش هم تغییر دادم بازم سبز نشدفکر میکنم یه فایل از دستم در رفتهالان نمیدونم اون یدونه فایل رو چجوری بدون اینکه وقت زیادی صرف کنم پیدا کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 از winscp یا filezilla می تونید به صورت بازگشتی سطح دسترسی ها رو تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 منم همین مشکل رو دارم ...دسترسی هم 777 کردم برای پوشه ماژول ولی کفایت نکرد ... کسی نمیدونه دقیقا" باید به کدوم فولدر دسترسی داده بشه !اینجوری باید کلی وقت گذاشت و برای 1 فایل به هم دسترسی بیش از حد داد !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 به آموزش نصب پرستا چه در بازاچه و چه در سايت اصلي پرستا مراجعه كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 آخر کسی نفهمید مشکل چیه !؟بلاخره باید به چی دسترسی داده بشه که این مشکل احمقانه رفع بشه!به همه شاخه ها زیرشاخه ها و فایلهای داخلشون چطوری میشه یکباره دسترسی 777 داد ؟ اینکارو بکینم مشکل امنیتی نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .