hossainmohammady ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 سلاممن وقتی میخوام یه محصول اضافه کنم تمام مشخصاتش نمیاد و تب ها به صورت تصویر زیر نمایش داده میشهورژن پرستام هم 1.4.9 هه فقط یه بار اونم خیلی وقت پیش اونم توی سیستم دوستم که باز کردم بعد چند بار رفرش همه برگه ها اومد بعد دیگه نیومد کش مرور گرم رو پاک کردم حتی با موزیلا 15 که تازه نصب کرده بودم هم امتحان کردم همینجوری بودتقریبا همه کار کردم فقط کامپایل نکردم چون مطمئن نبودم به این قسمت مربوط بشه خیلی گیر کردم فروشگاهم فقط یه محصول داره ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 عزيز دل اين طبيعيه و يكي از قدرت هاي و ويژگي هاي پرستاست شما در وحله اول براي تعريف محصول اين دو برگه براتون بارگذاري ميشه كه كليدي هستند و وقتي پر كرديد ذخيره و ماندن رو بايد بزنيد تا برگه هاي بعدي براتون بارگذاري بشه و به پر كردن جزئيات بيشتر اون محصول بپردازد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossainmohammady ارسال شده در دی 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 واقعا معزرت میخوام اصلا در جریان نبودم فک میکردم درست بارگزاری نشده ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .