tama ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 با سلامدوستان گرامی اول اینکه بگم تمام انجمن رو درباره موضوع جستجو و مطالعه کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد!! حال من فکر میکنم تمامی فایلهایی که برای دانلود در سایت قرارداده شده(منظورم ماژول محصولات جدید در وسط صفحه است)فکر کنم با نسخه 1.4.8.2 ناسازگارند منم شدیدا به این ماژول احتیاج دارم من از قالب پیش فرض استفاده میکنملطفا اگه کسی از ماژول در نسخه ذکر شده استفاده میکنه و مشکلی نداره واسه دانلود بزارهبا تشکر http://digidl.ir/123456789.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 احتمالا قالبتون رو دست خوش تغيير كرديد كه اين اتفاق افتاده و به طور طبيعي و با قالب پيش فرض و ماژول هاي پيش فرض مشكلي نداره ماژول سايتتون رو بديد تا بهتر بشه راهنمايي موضوعي مختص شما كه مشكل داري بيان كرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در دی 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 سایت منdigidl.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 یک بار کامپایل رو از بخش "تنظیمات -> کارایی ها" روشن و کش رو خاموش کنید و فروشگاهتون رو مجددا رفرش کنید و سپس دوباره کامپایل رو خاموش و کش رو روشن کنیداگر درست نشه احتمالا یکی از فایل های tpl رو دستکاری کردید و یجای کار رو اشتباه انجام دادید که این اتفاق افتاده! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 مال من هم همین اتفاق افتادهولی دست به هیچ چیز نزدمکسی میتونه کمک کنه ؟! www.pajoohesh.in نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 سایت شما صفحه بندی هاش هم کار نمیکنه. مثلا به صفحه 2 نمیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .