warface ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 سلامطی آزمایشی که جهت محدود کردن دسترسی فروشگاه برای آی پی های غیر ایرانی انجام دادم، متوجه شدم که بخش Country Restrictions کار نمی کنه!با وجود این که توی چک لیست ها فقط درگاه های پرداخت بانکی کشور ایران تیک خورده بود اما با هر آی پی دیگه (با استفاده از چیز شکن) وارد می شدم، به درگاه های بانکی دسترسی داشتم!حتی با وجود پاک کردن کش و کوکی این موضوع پابرجا بود.خواهش دارم که اگر امکان داره به این موضوع رسیدگی کنید چون از نظر امنیت در پرداخت مهم هست. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 شما در برگه پرداخت و قسمت محدوديت هاي پرداخت تيك هايي كه براي كشورها خورده تنها تيك كشور ايران رو فعال كنيد و بقيه رو برداريد تا درگاهي كه صحبتشو مي كنيد براي غير ايراني رويت نشه و در مورد دسترسي كل سايت بايد چك شه و دقيق بررسي كنه يكي و ذخيره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 شما در برگه پرداخت و قسمت محدوديت هاي پرداخت تيك هايي كه براي كشورها خورده تنها تيك كشور ايران رو فعال كنيد و بقيه رو برداريد تا درگاهي كه صحبتشو مي كنيد براي غير ايراني رويت نشه و در مورد دسترسي كل سايت بايد چك شه و دقيق بررسي كنه يكي و ذخيره تشکر از پاسخ شمااین کار به طور دقیق انجام شده اما نتیجه ای در پی نداشته. شما می تونید این مورد رو رو نسخه ی خودتونم تست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 شما به اين نكته توجه مي كنيد و انجام داديد؟ http://sakarshop.com/4/img/admin/warn2.pngبرای استفاده از مکان یابی، لطفا این فایل را دانلود کنید قرار دهید tools/geoip/ directory و از حالت فشرده خارج نموده در شاخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 شما به اين نكته توجه مي كنيد و انجام داديد؟ http://sakarshop.com/4/img/admin/warn2.pngبرای استفاده از مکان یابی، لطفا این فایل را دانلود کنید قرار دهید tools/geoip/ directory و از حالت فشرده خارج نموده در شاخه بازم تشکر اما این چیزی که شما گفتین مربوط به محدود کردن کلی فروشگاه از آی پی های خاصی هست در صورتی که من می خوام طبق قابلیتی که خود پرستا شاپ به ظاهر داره فقط پرداخت رو برای آی پی های غیر ایرانی محدود کنم نه دسترسی کلی به فروشگاه رو.البته با این موردی که شما اشاره کردین میشه کاری شبیه به این رو انجام داد با توجه به گزینه ایی که اونجا وجود دراه. اما آیا نمیشه فقط پرداخت رو محدود کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2012 یک گزینه در زیر صفحه حمل > کشورها هست. این مورد رو تست کنید.دو گزینه هم در صفحه مکان جغرافیایی هست:نحوه مکان یابی برای کشورهای مسدود شدهنحوه مکان یابی برای کشور های تعریف نشده (یعنی نا مشخص یا عدم تشخیص)که میشه تنظیم کرد سفارش ندن اما شاخه ها رو ببینن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 پس به پست شماره دو مراجعه كنيدتنها كافيه تنها تيك كشور ايران فعال باشهبا اين امكان پرداختتون تنها براي كشور ايران فعال ميشه و براي كشورهاي ديگر درگاه پرداختون نمايان نميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .