aminamin ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 با سلام من از جداول ديتا بيس فروشگاه يه بكاپ دارم و روي هاست ايمپورت هم كردم حالا ميخوام مشخصات ديتا بيس را به فروشگاه بدم از كدوم قسمت اين كار را ميشه انجام داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 مشخصات اتصال به دیتابیس تو فایل setting.inc.php در پوشه config ثبت شدهاطلاعات دقیقتر رو مدیران میدن بزودی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 سلام انجام دادم الان ديگه ميگه SQL ساب دومین خراب است. نه دسترسي به سايت دارم و نه مديريتش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 تو مدیریت هاستت واسه دیتابیس یوزرنیم و پسورد جدید باید درست کنی وگر نه باید از "root" و "" استفاده کنیاگه همه چیز رو درست وارد کرده باشی نباید اررور بدهمن قبلا چندین بار این کار رو انجام دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 منم يوزر جديد ساختم ولي نميشه امكانش هست براي من هم زحمت را قبول كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 به نظرم یه کم صبر کنی و به یکی از مدیران بدی بهترهبه هر حال تجربه اونا بیشتره و شاید مشکلی داشته باشی که من ندومدر نهایت من اگه کاری از دستم بربیاد ، در خدمتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 رامتين جان در پست دوم توضيحات اصلي رو دادن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .