hesaab ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 وقتی قیمت به تومان باشه در زمان پرداخت مشکل ساز میشه. کسی راه حلی داره؟مثلا اگه قیمت یک محصول ۱۰۰ تومان باشه در زمان اتصال به درگاه پرداخت ۱۰۰ ریال رو برای پرداخت بانکی نشون میده چطور میشه تنظیم کرد که ۱۰۰۰ ریال پرداخت بشه. متشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 من تا حالا امتحان نکردم ولی منطقا فک می کنم روش زیر باید جواب بده- تصاویر رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesaab ارسال شده در دی 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2012 به دلیل مشکلات سرور هنوز تست نکردم. در مجموع قیمت رو به ریال نشون بدم بهتره با تومان؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 هر طور خودتون صلاح مي دونيد و الگوريتم هدفي فروشگاهتون هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 به نظر من ببینید در زمینه کاری شما ، فروشگاههای بزرگ اینترنتی از کدوم استفاده کردند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 اگر قیمت های شما کوچک هستند (تا 999999 ریال یا زیر 100 هزار تومان) قیمت ریال رو استفاده کنید تا مشکلات کمتری داشته باشید. برای قیمت های بالاتر تومان پیشنهاد میشه تا ظاهر سایتتون زیباتر باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .