galina ارسال شده در دی 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2012 قسمت نمایش اخبار و رویدادهای پرستاشاپ پارسی در مديريت مدتيه به روز نمي شه و اخبار و موضوعات جديد رو براي من نشون نميده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 قسمت نمایش اخبار و رویدادهای پرستاشاپ پارسی در مديريت مدتيه به روز نمي شه و اخبار و موضوعات جديد رو براي من نشون نميده.در مورد پنل مديريت من هم مدتيه همينطوره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 خود مهرشاد جان بايد در هاستشون موجود بودن اون فايل رو بررسي كنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 با تشکر از گزارش دوستان. بررسی میکنیم. چند وقته این مشکل پیش اومده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .