prestabaz ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 درود دوستان میخواستم بدونم ماژول پرداخت دستی بانکی تا حالانوشته شده برای پرستاشاپ ؟ منظورم این ماژول هایی که خریدار توش آدرس ایمیل و مبلغ واریزی موردنظرش و وارد میکنه و مستقیم وصل میشه به بانک و واریز میکنه. من برای بانک پاسارگادش و میخوام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 براي ذرين پال و سيستم هاي مشابهش هست كه جدا از پرستا كار مي كنه و مستقلن براي بقيه تا جايي كه مي دونم نوشته نشده به دليل عدم نياز همه گير بودنش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 درود دوستان میخواستم بدونم ماژول پرداخت دستی بانکی تا حالانوشته شده برای پرستاشاپ ؟ منظورم این ماژول هایی که خریدار توش آدرس ایمیل و مبلغ واریزی موردنظرش و وارد میکنه و مستقیم وصل میشه به بانک و واریز میکنه. من برای بانک پاسارگادش و میخوا دوست عزيز ، به نظرم شما امكان پرداخت مبلغ دلخواه توسط مشتري را ميخواهيد. در فروشگاه من از درگاه بانك ملت استفاده كرده ام ملاحظه بفرماييد روي آرم بانك ملت كليك كنيد.www.farnamgostar.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در دی 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 درود دوستان میخواستم بدونم ماژول پرداخت دستی بانکی تا حالانوشته شده برای پرستاشاپ ؟ منظورم این ماژول هایی که خریدار توش آدرس ایمیل و مبلغ واریزی موردنظرش و وارد میکنه و مستقیم وصل میشه به بانک و واریز میکنه. من برای بانک پاسارگادش و میخوا دوست عزيز ، به نظرم شما امكان پرداخت مبلغ دلخواه توسط مشتري را ميخواهيد. در فروشگاه من از درگاه بانك ملت استفاده كرده ام ملاحظه بفرماييد روي آرم بانك ملت كليك كنيد.www.farnamgostar.comبله من همین مدل ماژول و میخوام ولی برای بانک پاسارگاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 درود دوستان میخواستم بدونم ماژول پرداخت دستی بانکی تا حالانوشته شده برای پرستاشاپ ؟ منظورم این ماژول هایی که خریدار توش آدرس ایمیل و مبلغ واریزی موردنظرش و وارد میکنه و مستقیم وصل میشه به بانک و واریز میکنه. من برای بانک پاسارگادش و میخوا دوست عزيز ، به نظرم شما امكان پرداخت مبلغ دلخواه توسط مشتري را ميخواهيد. در فروشگاه من از درگاه بانك ملت استفاده كرده ام ملاحظه بفرماييد روي آرم بانك ملت كليك كنيد.www.farnamgostar.comبله من همین مدل ماژول و میخوام ولی برای بانک پاسارگاد. با پاسارگاد تماس بگيريد راهنمايي مي كنن. اين نياز به ماژول نداره . درود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 در بالا خدمتتون عرض كردم تماما مستقل از پرستا كار مي كنند حتي چيزي كه براي ملت نوشته شده و اين نكته رو توجه كنيد چون درخواستتون در اين موردهمیخواستم بدونم ماژول پرداخت دستی بانکی تا حالانوشته شده برای پرستاشاپ ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .