ramtin2025 ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 سلام به همهمن دارم تلاش میکنم از طریق اطلاعاتی که از اینجا و سایت اصلی پرستاشاپ جمع آوری کردم یه ماژول طراحی کنمیه راهنمایی از دوستانی که تسلط به php و پرستاشاپ دارن میخوامقصد دارم هنگام نصب ماژول یک فایل با اطلاعات مشخص شده در آدرسی که میخوام ایجاد کنم (مثلا پوشه classes پرستا)در php باید از چه دستوری استفاده کنم. همچنین ایجاد پوشه رو هم بفرمائید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 اگه از ماژول هايي با اين هدف خارجي مي ديديد كه دستي بايد طرف اين رو توي اون پوشه بريزه يعني در نمونه هاي خارجي شما مثلا فايلي رو دستي بايد در پوشه هاي مد نظر بريزيد نظير مثلا فروتل وطني و پرستا اين امكان رو تا جايي كه مي دونم در هنگام نصب به شما نميده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 آره شروین جان اونا رو دیدمولی میخواستم بدونم میشه کاری کرد که کاربر لازم نباشه دستی بریزهراستش من واسه ایجاد یک برگه تو قسمت مدیریت لازمش دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 برای این کار نیاز به تابع mkdir دارید. لینک زیر کلی در مورد این تابع و نحوه استفادش توضیح داده: http://php.net/manual/en/function.mkdir.php از کد زیر هم میتونید برای ایجاد یک فایل استفاده کنید که در صورتی که فایل پیدا نشه یه فایل با اون نام میسازه (در همون پوشه ای که فایل php j تون قرار داره) $ourFileName = "testFile.txt";$ourFileHandle = fopen($ourFileName, 'w') or die("can't open file"); fclose($ourFileHandle); موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 بله ولي در پرستا فكر نكنم قابل پياده سازي و عملي در ماژول هاي پرستا باشه مهرشاد جان و اين تنها با كار با ساخت php هاي ساده است كه مثلا يه چيزي مي خوايد ايجاد كنيد حالا بايد تست كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .