mohammadt3 ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 آقا من می خواستم ببینم چه کسی میتونه این قالب رو فارسی کنه من سورس اصلیش رو دارمhttp://www.prestagraphics.com/prestashop-template-sample.htmهر کسی میتونه هزینه اینکار رو هم بگه چقدر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 بنده و ديگر مديران در خدمتتون هستيم البته بگرديد فكر كنم اين قالب حالا يادم نيست براي نسخه 1.3 بود يا 1.4 فارسي كرده بودم و منتشر كرده بودم در انجمن برآورد قيمت نيز در پيام خصوصي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 آقا من می خواستم ببینم چه کسی میتونه این قالب رو فارسی کنه من سورس اصلیش رو دارمhttp://www.prestagraphics.com/prestashop-template-sample.htmهر کسی میتونه هزینه اینکار رو هم بگه چقدر میشهشما انجمن رو چک کنید واسه پرستا 1.3 و 1.4 هم گذاشته بودم یا میتونید توی سایت خودم سرچ بزنی اگه نبود بگو برات از ارشیو سایت بفرستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 بله براي 1.4 كار خود مرتضي خان بود كه منتشر كرده بود كه مي تونيد توي انجمن جستجو كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadt3 ارسال شده در دی 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 بله براي 1.4 كار خود مرتضي خان بود كه منتشر كرده بود كه مي تونيد توي انجمن جستجو كنيد خوب دوست عزیز من اسم دقیق این قالب رو نمیدونم در ضمن من این تم رو برای فروشگاه فیلم میخوام اگر تم مناسب دیگهای که خیلی شیک باشه داری میتونی به من پیشنهاد بدی ببینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 اسم قالب موبابل استور هست اطلاعات و دموهاي قالب هاي ديگه در موضوع هدفتون هم براتون پيام خصوصي شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .