hesaab ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 سلاممن میخوام تنظیمات رو طوری انجام بدم که با خرید مشتری و یا حتی خرید ناقص وی یک ایمیل برای مدیر و برای مشتری ارسال شود. در حال حاضر این ایمیل ارسال نمیشه. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 به طور پيش فرض براي هر دو ارسال ميشه اگه ارسال نميشه دو حالت بيشتر نداره 1 : ماژول http://sakarshop.com/4/modules/mailalerts/logo.gif باخبرسازی توسط ایمیل نصب نيست2 : هاستتون سازگار نيست و نميتونه با استفاده از توابع PHP ايميل بفرسته3 : ايميلي كه تنظيم كرديد اشتباهه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesaab ارسال شده در بهمن 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2012 با تشکر از شما. ارسال ایمیل حل شد. چطور می توانم در پایان همه ایمل ها یک متن ثابت شامل ادرس فروشگاه و سایر مشخصات رو اضافه کنم؟باز هم متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2012 به بخش ابزارها -> ترجمه هابرید و بخش ترجمه ایمیل ها رو انتخاب کنید. میتونید اون ها رو به هر شکلی که دوس دارین تغییر بدین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesaab ارسال شده در بهمن 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 متشکرمزمانی که ایمیل برایم ارسال میشه همه مشخصات مشتری میاد غیر از شماره موبایل. که باید برم در قسمت ادرسها و اون رو پیدا کنم.چطور میتونم کاری کنم که شماره موبایل برام ایمیل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 با سلام در ماژول ایمیل فکر کنم نزدیک به 60 الی 70 تا قالب متن ایمیل هستش آیا برای برداشتن پرستاشاپ من یک به یک همه را تغییر دهم راهی نیست که بشه همه رو یکجا تغییر بدهم ... با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 برای دریافت موبایل در ایمیل:بومی سازی ـ کشورها ـ ایران ـ ویرایشسپس در مقابل phone با یک فاصله phone_mobile هم بنویسید بله برای برداشتن باید تک تک ادیت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .