dvdforoosh4878 ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 سلام خدمت همه دوستان من می خواستم مثل سایت زیر چند تا قسمت مثل ماژول محصولات جدید توی صفحه اول داشته باشم دقیقا مثل سایت زیر با همین نام هایی که قرار داده مشکل بعدی من این هستش که توی ماژول محصولات جدید در صفحه اول کادر هر محصول خیلی بزرگه و باریک هستش اگه به سایتم سر بزنین میبینین برای محصولاتی که توضیح ندارن و فقط اسم هستش جای خالی زیادی توی کادر هستش و اکثر محصولات من توضیحات ندارن یعنی مثل این سایت فقط اسم دارن و عکس! و وقتی ارتفاع عکس ها رو زیاد میکنم که کادر بیشتر پر بشه عکس میفته زیر قیمت محصول و زیاد جالب نیست لطفا راهنماییم کنیم مبتدی هستم سایت مثال زده : http://www.360shop.ir سایت خودم : www.hircangames.com منتظرم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 ماژول مجصولات جديد رو توي انمن دانلود و نصب و پيكربندي كنيد مورد دوم هم خوب توضيحات كوتاه ننويسيد و اگر فضاي خالي هم مي بينيد بايد در tpl ماژول مربوطه تغيير ايجاد كنيد و يا در Css قالبتون و اون قسمت تو.ضيحات رو كلاسشو حذف كنيد اين كلاس رو بايد حدف كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 این ماژول باید براتون شخصی بشه و تغییراتی داده بشه. مواردی نیستن که بشه در انجمن توضیح داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdforoosh4878 ارسال شده در بهمن 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2012 دوستان کسی میتونه این ماژول رو برام شخصی سازی کنه؟ میخوام دقیقا مثل اون سایتی که بالا گفتم توی صفحه اول 3قسمت "جدید ترین بازی های کامپیوتر" و "جدید ترین بازی های XBOX360" و "جدید ترین بازی های PS3" باشه که جدیدترین عناوین اضافه شده به هر شاخه توش قرار بگیره و مثل همون سایت بالا ارتفاع کادر های ای ماژول کم تر بشه و عکسی به همون اندازه توش جا بشه و در بالا هم اسم بازی و زیرش حداکثر 2خط اطلاعات در مورد بازی باشه. دکمه اضافه به سبد خرید رو کلا حذف میکنم فقط میخوام دکمه مشاهده باشه و اون هم بیاد پایین تر و سر جای دکمه اضافه به سبد خرید بشینه دوستانی که میتونن زحمت بکشن لطفا از طریق پیام خصوصی باهام هماهنگ کنن ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2012 بنده و ديگر مديران در خدمتتون هستيمميتونيد در چت با بنده ارتباط برقرار نماييدشناسه ياهو هم توي نمايه ام هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .