member99 ارسال شده در بهمن 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 ضمن عرض سلام / برخی از فروشگاه ها و یا سایت ها یک عکس نماد الکترونیک در پایین کنار سایت خودشون می آرند که ثابت و همچنین لینک هم داره هست/ ماژولش را کسی داره بذاره؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در بهمن 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 ماژول نیست . باید از طریق سایت نماد اقدام برای گرفتن نماد کنی وقتی مدارکت کامل بود یه کد بهت میدن که میتونی اون کد را بذاری داخل فروشگاهت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در بهمن 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 دوست عزیز می دونم کد هست / ماژولی که بصورت لینک ثابت ساید بار در بیاره را لازم دارم/ این سایت را نگاه کن، سمت راست پایینش http://www.parspsd.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 فكر كنم اين بحث رو هميشه ببنديم بد نيست عزيز خيلي ساده هست مثلا اين سايتي اين كار رو كرده symbol_data/namadtemp.png كه اين كدها رو مي تونيد در headet.tpl بزاريدبا اين توضيح كه مثلا لينك عكس رو دقت كنيد در كد و و لينك خودتون و يا كدي كه براتون فرستاده بازم تاكيد مي كنم براي كساني كه درگاه بانكي بانك هاي مستقيم (ملت و پارسيان و ..)ندارن و درگاه پستي ندارن الكي خودتون رو درگير اين جور كارها نكنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidtbt ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 سلام . منم طبق آموزش های قبلی که تو انجمن که گفته بودید از ماژول تبلیغات در همه جای سایت استفاده شود منم استفادم کردم برای این سایت arasbazar.ir ولی الان ایمیل اومده عدم تاييد جايگاه نماد اعتماد موقت نوشته رجوع شود به راهنما .حالا میخوام بدونم جایگاه درستش چیه ؟ و این کدی که در بالا گفتید من چطور باید نماد موقت را قرار بدم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .