ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 سلام به همهماژول لیست قیمت برای ورژن 1.4.9 رو نوشتم که میذارم براتوندقت کنید که محصولاتی که موجودی اونا صفر باشه نمایش داده نمیشه نسخه پیشرفته ترش با امکانات بیشتر رو تازه شروع کردم و البته معلوم نیست کی تموم بشهاگه نظری برای امکاناتی که فکر میکنید برای لیست قیمت لازمه ، دارید همینجا اعلام کنیدممنون از همه دوستانhttp://upload.tehran98.com/images/fxylr1xymygmzu7jl1w9.jpgpricelist.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در بهمن 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 با تشکر من تعداد و تو بخش ترکیب ها تعیین کردم پس برای من کار نمی کنه درسته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2012 درستهبرای ترکیبات یکمی پیچیده است ، باید روش بیشتر فکر کنماگه به نتیجه برسم، تو نسخه بعدی سعی میکنم درستش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 با سلام و تشكر از ارائه اين ماژول بسيار مفيد و كاربردي، روي نسخه 1.4.6.2 نصب شد اما با كليك روي آن ليست قيمت نمايش داده نميشود ( تصوير). لطفا راهنمايي بفرماييد علت چيست؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 سلامدر فایل list_page.php به جای _PS_CURRENCY_DEFAULT_ عبارت زیر رو قرار بدین.$this->context->currency اگه درست نشد پ.خ بدین و نسخه پرستاشاپتون رو بگید تا فایل جایگزین بدم بهتونباید به این صورت بشه :$query2='SELECT * FROM `'._DB_PREFIX_.'currency` WHERE `id_currency`='. $this->context->currency->id .' '; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 سلاماین فایل رو جایگزین کنید با فایل قبلی در داخل پوشه ماژوللازم نیست دوباره نصب بشهفقط جایگزین کنیداگه حل نشد پ.خ بذاریدبا سلام و تشکر از زحمات جنابعالی، با جایگزین نمودن فایل مشکل حل شد و لیست و قیمت پدیدار شد اما چند مورد مشاهده میشود: 1- محصولات غیرفعال 2- توضیحات مختصر محصول که بهتر است برای کوتاه شدن لیست نمایش داده نشوند. ضمناً با کلیک روی لینک محصولات نمایش داده شده به صفحه محصول هدایت نمیشویم.! خواهشمند است راهنمایی بفرمایید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 انتخاب شاخه در نسخه پیشرفته که در بازارچه قرار دادم قابل تنظیمهو نمایش یا عدم نمایش توضیحات هم در نسخه ای که به زودی ارائه میشه و سازگار با نسخه های 1.4 و 1.5 ، قرار داده شده در مورد لینک محصولات که باز نیاز به عوض کردن کد داره و برات ارسال میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 سلامماژول رو پاک کنید و از پست اول مجددا دانلود و نصب کنیدلینک اصلاح شده استباید ریال یا تومان آخر قیمت هم نوشته شود و لینک محصولات هم به درستی عمل کننددر صورت درست یا نادرست بودن لطفا اینجا اعلام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 سلامماژول رو پاک کنید و از پست اول مجددا دانلود و نصب کنیدلینک اصلاح شده استباید ریال یا تومان آخر قیمت هم نوشته شود و لینک محصولات هم به درستی عمل کننددر صورت درست یا نادرست بودن لطفا اینجا اعلام کنید با سلام و سپاس، لينك محصولات درست شد. فقط عبارات فارسي بصورت انگليسي نمايش داده ميشود مثلا لیست قیمت همه محصولات، ردیف، نام کالا، قیمت، لطفا در مورد عدم نمايش محصولات غيرفعال نيز زحمت بكشيد. متشكرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 از قسمت ترجمه درستش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 از قسمت ترجمه درستش کنیدبا سلام و امتنان؛ در فايل fa.php ترجمه به فارسي و درست است اما در سايت همان عبارات بصورت انگليسي نمايش داده ميشود. آيا بايد فايل ديگري ترجمه شود؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اسفند 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2012 رامین جان ارور زیر از چی میتونه باشه: Fatal error: Class 'Pricelist' not found in /home/mtahriri/public_html/modules/pricelist/list_page.php on line 11 http://farsipresta.ir/modules/pricelist/list_page.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2012 خط 9 رو فعال کن ببین برطرف نمیشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 از قسمت ترجمه درستش کنیدبا سلام و امتنان؛ در فايل fa.php ترجمه به فارسي و درست است اما در سايت همان عبارات بصورت انگليسي نمايش داده ميشود. آيا بايد فايل ديگري ترجمه شود؟ سپاسلطفا در مورد فوق راهنمايي بفرماييد. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2012 زبان پيش فرض سايتتون شايد فارسي نيست تنها موردي كه ميشه گفت اينه و اگه سايتتون هم همونه كه توي امضاتون هست من مشكلي نديدم و همه چي فارسي رويت شد در برگه ليست قيمت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
DanialAMD ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 با سپاس فراوان از آقا رامتین گل برای ساختن این ماژول بسیار مفیدشون ....راستش من خیلی گشتم اینترنتو که یه ماژول گیر بیارم که بشه لیست قیمت به همراه دکمه افزودن به سبد کالا و گرفتن تعداد رو داشته باشه ولی نبود که نبود یه سری نمونه خارجی دیدم که خیلی گرون بود ارزش نداشت واسه مشتری همچین خریدایی کنی تا اینکه به این ماژول رسیدم خوب دانلود و نصب کردم خیلی خوب بود فقط اولش یه سری مشکل ها داشت(به دیتا بیس وصل نمیشد راست چین نبود و...) که با توجه به معلومات کمی که از PHP دارم سعی کردم بر طرفش کنم که این کارو کردم و واسه اینکه اصل ماژول رایگان به دستم رسیده بود گفتم بهتره نسخه اصلاح شده شو با اجازه از آقا رامتین بذارم که بقیه بچه هایی که میخوان استفاده کنند دیگه مجبور نباشند راه منو دوباره برند ... ممنون .راستی اصلاحاتی که من انجام دادم ... *راستچین کردن جدول و عنوان *اضافه کردن فیلد تصویر محصول با قابلیت کلیک روی اون که میره عکس اصلی رو تو تب جدید باز میکنه *اتصال صد در صد به بانک اطلاعاتی * بر طرف کردن مشکل UTF-8 واحد پول ( تو قسمت ارز ID شماره 1 ریال ..... ID شماره 2 تومان )----------------------------کارایی که میخوام انجام بدم : * اضافه کردن به سبد کالا + تعیین تعداد ... روش استفاده : فقط کافیه فایل list_page.php پیوست رو جایگزین کنید تو آدرس /modules/pricelist/list_page.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 دوستان همچین ماژولی برای پرستا 1.6 نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 سلامدر دست ساخته ولی رایگان نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 مشکلی نیستپولی باسه ولی تورو خدا ارزون بذارید تا همه بخرن به نظر من یه ماژول اگه زیر بیست تومن باشه وهمه بخرن بهتر و به صرفه تر تا اینکه گرون باشه و چند نفر بخرن اینطوری شما هم پول بهتری در میارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 سلامخب باید بگم که با نظر شما موافق نیستم.ده نفر اگه یه ماژول 100تومنی رو بخرند ، ما باید به 10 نفر پشتیبانی بدیم و وقتی 100 نفر یه ماژول 10 تومنی رو بخرند ما باید به 100 نفر پشتیبانی بدیم.البته قیمت گذاری ماژولها بر اساس موارد مختلفی تعیین میشه که مهمترینش زمان صرف شده روی ماژول و قیمت مشابه خارجی است و شاید آخرین چیزی که محاسبه میکنیم تعداد فروش محصول باشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 خوب این قیمت خارجی که شما می گین باید دلارم در نظر بگیرینچون محصول تولید داخله نه خارجه شما اگه می خواین مشابه خارجی باشه باید با دلار هزار تومانی محاسبه کنید نه دلار 3000 هزار تومانی مگر اینکه تحریم ها تا این انجمن اومده باشه با تشکرشما الان ورد پرس نگاه کنید هزاران ماژول رایگان داری که شاید نصفشم نوشته شده توسط بچه های خودمون بوده ولی رایگان و ارزانه واسه همینه که ورد پرس اینقد طرفدار داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 محاسبه قیمت ماژول ها رو به عهده ما بذارید همانطور که ما در کار محاسبه قیمت فروشگاه شما دخالت نمیکنیمبارها گفته شده که وردپرس رو با فروشگاه سازها مقایسه نکنیداما چون مقایسه میکنید مواردی رو میگمدر وردپرس چندزبانه کردن یک سایت تجاری هست و باید هزینه بدینهمچنین در وردپرس افزونه ووکامرس برای فروشگاه شدن تجاری هستمیبینید که هرجا یک امکان واقعا کاربردی بخواید باید هزینه کنیدکار رایگان رو معمولا افراد شخصی که وقت آزاد دارن انجام میدن. و بیشتر افزونه های رایگان از طرف برنامه نویسان برای خودشون طراحی شده و رایگان به اشتراک گذاشته میشه و یا کار خیرخواهانه و داوطلبانه هست.ما در این انجمن به اندازه کافی ماژول رایگان نوشتیم و مینویسیم و اگر وقت آزاد داشته باشیم بازهم مینویسیماما شما فراموش میکنین که افزونه های رایگان داوطلبانه هستن و نه دستوری و درخواستی Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 من واقعا نمی دونم کجای صحبتام دستوری بودش من فقط گفتم بهتره ماژول های بیشتر و به صرفه تری ارائه شود تا تعداد پرستایی ها زیاد شود مثلا الان جند ماهه از امدن پرستا 1.6 می گذره ولی تا امروز بیشتر شاهد قالب های جدید بودیم تا ماژول های جدید من هم تا امروز چیز رایگانی استفاده نکردم و همیشه بهاشو دادم چه قالب چه ماژول ولی بهتره کمی هم وقت صرف نوشتن ماژول بشه جون واقعا کمبود متژول در 1.6 احساس می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 ماژول های مهم بانک بیشتر سازگار هستند و برخی ماژول ها نیاز به سازگار سازی ظاهر دارنددر بازارچه هم ماژول های جدیدی اضافه شدن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در آذر 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2017 سلام به همه ماژول لیست قیمت برای ورژن 1.4.9 رو نوشتم که میذارم براتون دقت کنید که محصولاتی که موجودی اونا صفر باشه نمایش داده نمیشه نسخه پیشرفته ترش با امکانات بیشتر رو تازه شروع کردم و البته معلوم نیست کی تموم بشه اگه نظری برای امکاناتی که فکر میکنید برای لیست قیمت لازمه ، دارید همینجا اعلام کنید ممنون از همه دوستان http://upload.tehran98.com/images/fxylr1xymygmzu7jl1w9.jpg سلام اين ماژول براي پرستا1.6 وحود دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .