ali444 ارسال شده در بهمن 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2012 با سلام من ماژول اسلایدرvtemslideshow را روی قالب دارچین نصب کردم اونو توی مسیر قالب قسمت ماژول اکسترکت کردم و از قسمت مدیریت قالب ماژول ها دیده نمی شود توی هر کدام از ماژول ها گشتم نبود ممنون میشم راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2012 شما ماژول nivoslider رو نصب کن و در بخش "سایر ماژول ها" میتونید اون رو در مدیریتتون ببینید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2012 شما ماژول nivoslider رو نصب کن و در بخش "سایر ماژول ها" میتونید اون رو در مدیریتتون ببینید مهرشاد جان چه ربطي به سوال ايشون داشت؟!!! با سلام من ماژول اسلایدرvtemslideshow را روی قالب دارچین نصب کردم اونو توی مسیر قالب قسمت ماژول اکسترکت کردم و از قسمت مدیریت قالب ماژول ها دیده نمی شود توی هر کدام از ماژول ها گشتم نبود ممنون میشم راهنمایی فرماییدشما اشتباهتون اينه كه نبايد در پوشه قالب ماژول بريزيد بلكه بايد در ريشه جايي كه پرستا رو نصب كرديد و پوشه modules اون رو دستي در هاست بريزيد براي رويتش هم و نصبش هم به برگه ماژول در مديريت بريد و بخش ساير ماژول ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2012 شروین جان من تست کردم ماژول vtem روی 1.4.9 کار نمیکنه واسه همون گفتم از nivoslider استفاده کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2012 مهرشاد جان من تست كردم مشكلي نداره و هميشه هم از همين استفاده مي كنم چون ماژولي با اين همه افكت تصويري وجود نداره در پرستا و همچنين تغيير اندازه اسان و راحت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fekreno ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 مهرشاد جان من تست كردم مشكلي نداره و هميشه هم از همين استفاده مي كنم چون ماژولي با اين همه افكت تصويري وجود نداره در پرستا و همچنين تغيير اندازه اسان و راحت[/quote با سلام و خسته نباشيدمن ماژول را نصب كردم ولي در پيكربندي وقتي عكسهاي پيشفرض را پاك كردم و فايلهاي jpg خودم را آپلود كردم ،صفحه را كه refresh كردم،عكسها را نشان نميده،سفيد نشون ميده،لينكش را قرار ميدم در صورت امكان راهنمايي بفرماييدwww.fekrenobook.irبا سپاسمهرشاد جان من تست كردم مشكلي نداره و هميشه هم از همين استفاده مي كنم چون ماژولي با اين همه افكت تصويري وجود نداره در پرستا و همچنين تغيير اندازه اسان و راحت[/quote با سلام و خسته نباشيدمن ماژول را نصب كردم ولي در پيكربندي وقتي عكسهاي پيشفرض را پاك كردم و فايلهاي jpg خودم را آپلود كردم ،صفحه را كه refresh كردم،عكسها را نشان نميده،سفيد نشون ميده،لينكش را قرار ميدم در صورت امكان راهنمايي بفرماييدwww.fekrenobook.irبا سپاسحل شد با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tsgcity ارسال شده در دی 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2013 با سلاممن قالب کرشمه رو نصب کردم و از ماژول VTem دارم استفاده میکنم. ولی در زمان پیگره بندی نمتونم به اون عکس اضافه کنم. ممنون میشم منو راهنمایی کنین با تشکرپیمان حسینی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 من هم vtemslideshow نصب کردم ولی تو قسمت ماژول ها نمیاد ولی تو هاست که میبینم هستش.نیوو اسلایدر هم نصب کردم ولی اون دیگه اسلاید های دیفالت قالب رو تغییر نمیده و میره پایین صفحه یه اسلایدر جداگانه درست میکنه! اسلایدر دیگه هم نصب کردم همینطوری شد! کسی میتونه راهنمایی کنه؟موقع تغییر قالب اسلایدر JQuery Nivo Slider رو اشتباهی پاک کردم حالا اگه اونو نصب کنم مشکل حل میشه؟ از کجا فایلشو پیدا کنم؟خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 از این اسلایدر هم میتونید استفاده کنید http://presta-shop.ir/forum/Thread-1781-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-minicslider?pid=11401#pid11401 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 ممنوناین رو هم نصب کردم میره همون پایین صفحه یه اسلایدر جداگانه درست میکنهمن الان مشکلم اینه که میخوام اسلاید های دیفالت قالب رو ویرایش کنم ولی نمیشه اصلا ماژولی واسش نیستminic slider رو نصب کردم ولی پیکربندیش باز نمیشه!minic slider رو نصب کردم ولی پیکربندیش باز نمیشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 یعنی چی پیکربندیش باز نمیشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟ خطا میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 یعنی چی میره پایین صفحه ؟؟ از ویرایش زنده بیارید بالا ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 میدونم عجیبه ولی نمیشه.پیکربندیش رو میزدم هنگ میکرد. دوباره نصب کردم درست شد ولی اسلاید هایی که خود قالب بصورت پیش فرض داره رو نمیتونم باهاش عوض کنم.(قالب planet) با ویرایش زنده کلا بهم میریزه چون اسلایدر قبلی هنوز هست.تو قسمت توضیحات بعد از نصب قالب نوشت که ماژول vtemslideshow نصب شد ولی تو ماژول ها پیداش نمیکنم. فک کنم اسلایدر خود قالب این هست و با این باید ویرایش کنم. رفتم تو هاست پیداش کردم نصب هست. بصورت دستی از داخل ماژول اسلاید هارو عوض کردم کش مرورگر رو هم پاک کردم ولی بازم عوض نشد! عقلم به جایی قد نمیده دیگه. دسترسی ماژول و پوشه ها 755 هست. پرستا هم ورژن 1.4.9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2014 آدرس سایتتون رو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .