sara ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 سلاممن یه ماژول نصب کردم روی 1.4 و به درستی کار میکنه ولی وقتی میخوای بری توی قسمت پیکربندی هیچ چیزی نمیاره در حالی که تمام تنضیماتش رو باید در اونجا انجام داد.ممنون میشم کمکم کنید که چه فایلی اشکال داره که به اون صورت میاره.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 23، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 دوست عزیز شما باید نام ماژول رو ذکر کنید. ماژول رو از کجا دانلود کردید و انگلیسی هست یا فارسی؟ این موارد رو بگید تا بتونیم شما رو راهنمایی کنیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sara ارسال شده در آذر 23، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2011 ماژول اسلایدر هست و از یک سایت خارجی خریداری کردم که انگلیسی هم هست اون سایتی هم که ماژول رو ازش خریدم متاسفانه مشکلم رو حل نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2011 كاشكي قبل از خريد تحقيق بيشتري مي كرديدما كلي اسلايدر رايگان داريم توي انجمن تا وقتي كه ماژول رو به اشتراك نگذاريد و دوستان نصب نكنند نميشه كد سورس هاشو ديد تا بتوان با تغيير مشكلاتتون رو حل كرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2011 مشکل شما مربوط به فایل زبان هست. به بخش زبان هاش برید و یک کپی از en بگیرید و به نام fa بذارید. مشکل احتمالاً حل میشه. سورس رو هم به هیچ عنوان عمومی منتشر نکنید. اگر بازهم مشکلی بود میتونید از طریق پیام خصوصی با ارسال فایلها پیگیری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali3470 ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 با سلام من تازه دارم با پرستا شاپ كار ميكنم و اينم كار اولمه و از يك قالب خارجي استفاده كردم من با ماژول home carouse (برترين محصولات ) مشكل دارم ميشه برام اديت كنيد 1. در قسمت افزودن به سبد خريد مينويسه (add to cart) من از ترجمه ها اصلاح كردم ولي تغير نميكنه 2. سايز عكسارو هم نميتونم به سايز دلخواه بهبينم خودش اتوماتيك تنظيم ميكنه اگه ميشه راهنمايي كنيد يا پسورد بدم خودتون انجام بدين اسم سايت : http://banbaotoys.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 با سلام من تازه دارم با پرستا شاپ كار ميكنم و اينم كار اولمه و از يك قالب خارجي استفاده كردم من با ماژول home carouse (برترين محصولات ) مشكل دارم ميشه برام اديت كنيد 1. در قسمت افزودن به سبد خريد مينويسه (add to cart) من از ترجمه ها اصلاح كردم ولي تغير نميكنه 2. سايز عكسارو هم نميتونم به سايز دلخواه بهبينم خودش اتوماتيك تنظيم ميكنه اگه ميشه راهنمايي كنيد يا پسورد بدم خودتون انجام بدين اسم سايت : http://banbaotoys.com/ لینک این ماژول رو که دانلود کنید اینجا قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 دوست عزیز شما سؤالتون مشابه سؤال اول هست و توضیح داده شده چیکار کنید. کافیه یک پست بالاتر از پست خودتون رو بخونید! مشکل شما مربوط به فایل زبان هست. به بخش زبان هاش برید و یک کپی از en بگیرید و به نام fa بذارید و سپس ترجمه کنید. مشکل احتمالاً حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali3470 ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 سلام آقا سهيل من منظور شما رو متوجه نشدم اين قالب رو من از سايتهاي خارجي خريد كردم و ماژول رو كنار فايل اصلي به من داده بود ولي بعد از راه اندازي در مديريت - ماژول - برترينها - محل سايز عكس 4 سايز بيشتر نداره و هيچ كدوم درست نيست من فكر ميكنم ماژول بايد اديت بشه ولي بلد نيستم اگه لازمه آدرس ميل بدين يا به صورت خصوصي پسورد ftp رو بدم خودتون نگاه كنيد براي ترجمه هم من كاري رو كه تو پست بالا توضيح داده بودن انجام دادم ولي اتفاقي نيوفتاد و با وجود قرار دادن فايل fa هنوز هم add to cart فارسي نميشهلينك دمو اصلي http://livedemo00.template-help.com/prestashop_34036/لينك سايت www.banbaotoys.comسلام من همين الان مشكل سايز عكسارو پيدا كردم و حل شد سايز اصلي عكسايي كه من استفاده كردم كوچكتر از سايز اصلي به همين دليل ولي هنوز مشكل ترجمه حل نشده اگه ممكنه كمكم كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 مشکل شما به دلیل اعمال نشدن تغییرات است. به مسیر تنظیمات -» کاراییها برید و این گزینهها رو موقت تغییر بدیداعمال کامپایل : بلهحافظهی موقت : خیر یک بار صفحه رو رفرش کنید ببینید درست میشه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali3470 ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 سلام اول بايد از جواب دهي سريع شما تشكر كنم ولي آقا اين add to cart بد جوري جا خوش كردهمن كامپايل : بله و حافظه ي موقت : خير پس از ذخيره يه پيغام هشدار داد http://banbaotoys.com/img/admin/close.pnghttp://banbaotoys.com/img/admin/warn2.png 1 هشدار وجود دارد مخفی سازی هشدارTo use Memcached, you must install the Memcache PECL extension on your server. http://www.php.net/manual/en/memcache.installation.phpو بعد از رفلش هيچ تغيري نكرد با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 دوست عزیز سایتتون درست شده و خودتون خبر ندارید!حالا میتونید دو گزینهای رو که تغییر دادید به حالت اول تغییر بدید.اگر میخواید ببینید تغییر کرده یا چند بار رفرش کنید و یا کش مروگرتون رو پاک کنید یا از مرورگر دیگهای استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 30، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2011 add to cart هنوز هستش . من تست کردم از طریق ادیت کردن فایل tpl میشه این مشکل رو حل کرد. به داخل فولدر ماژول تان بروید و فایل tpl ِ موجود در آن را پیدا کنید و سپس دنبال add to cart بگردید که داخل' ' است. سپس جای آن اضافه کردن به سبد خرید را بنویسید بعد force compile باید روشن باشد یک بار رفرش کنید باید درست شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .