member99 ارسال شده در بهمن 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2012 با سلام / متاسفانه خود ماژول اتاجوی با نسخه پرستای من سازگار نیست / از طرفی من یک حامل تعریف کردم به نام پیک موتوری، حالا آقای علیزاده (مسئول اتاجوی) می گه که توی توضیحاتش نام اتاجوی که لینک شده به سایتمون را بذار / من می خوام بدونم اچ تی ام ال اون متن کجای سرور ذخیره می شه؟ توی عکس هم منظورم را عرض کردم / سپاس http://upcity.ir/images/96275277128750984860.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2012 اون در پايگاد دادتون خونده ميشه بايد دقيق در هنگام اون مراحل ببينيد و تا سايتتون به همراه يوزر مشتري رو نديد نميشه چك كرد در ضمن چرا سازگار نيست؟دوستان تست كردن و مشكلي نداشتنروي نسخه اي كه منتشر شده مشكلي نيست و اينكه با ذر اين توضيح كه فكر كنم با فعال ردن اين درگاه پستي نميتونيد درگاه ديگه اي رو فعال كنيد و بايد تنها از اتاجو استفاده كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .