ramtin2025 ارسال شده در خرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 خوب پس فعلا غیرفعالش کناین ماژول رایگانه و پشتیبانی نداره و رو چند تا سرور نصب شده (البته رو قالب دیفالت)ولی با اینحال، یه شب که آن بودم پیام بده تا بررسی کنم[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogone ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 سلام من از این ماژول استفاده میکنم ( خودتون خیلی تو یاهو برا نصب و سازگاریش کمکم کردید ) ولی محصولات رو تصادفی نشون میده...! نمیدونم چیکار کنم ! از مدیریت ترتیب قرار گیری پیش فرض: رو بر اساس تاریخ افزودن محصوله و به صورت صعودیه اما بازم تصادفی نشون میده... ممنون میشم راهنمایی کنید. شاد رخ باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 این ماژول، روی نسخه 1.5 مشکل ارتباط با sql داره و به زودی نسخه اصلاح شدش قرار میگیرهاونی که برای شما ست کردم، این ماژول نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogone ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 اون رو نمیشه از حالت تصادفی به حالت صعودی تاریخ محصولات تغییر داد? عرضم کردم هزینه داشته باشه تقدیمتون میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 سلام عرض کردم که اون ماژول که برای شما نصب شد ، این ماژول نیستبرای نسخه 1.5، این ماژول آماده شده که به زودی در بازارچه قرار میگیرهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogone ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 میدونم ... منم عرض کردم خدمتتون اون ماژولی که روی 1.4.9 من نصب شده رو میشه اونطور تنظیم کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogone ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 upببینید جناب www.n3ro.ir رو برام ست کرده بودید ، اما الان تصادفی نشون میده من هزینه حل مشکلش رو هم میدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 الان یادم اومدخوب این ماژول محصولات جدید هر شاخه رو نمایش میده و قرار نیست تصادفی باشهاگه طور دیگه ای میخواین از طریق یاهو تماس بگیرید[email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogone ارسال شده در تیر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 نه خوب ماژولی که برای من نصب کردید تصادفی نشون میده اگه سایتم رو چک کنید میبینید که ترتیب نداره و با هر رفرش جایگیری محصولات تغییر میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vogone ارسال شده در تیر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 Up .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 دوست عزیزعرض کردم که از طریق یاهو تماس بگیریدمن سایتها و دسترسی ها رو ذخیره نمیکنمباید بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
golbazi ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 مرسی.دستتون دردنکنه.عالیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KIDBOX ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلام من این ماژول رو نصب کردم ولی این ارورو میده Access denied for user 'dlmanir'@'localhost' (using password: NO)کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 این واسه نسخه 1.5 نیست ، حتما رو نسخه 1.5 نصب کردین . برای نسخه یک ونیم ماژول پولیه و باید از بازارچه خریداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) :rolleyes: یعنی چی اونوقت؟اول پست گفته شده :هدیه بنده به مناسبت رونمایی از نسخه 1.5 امیدوارم به کارتون بیادبه صورت لوکال روی هر دو نسخه 1.4 و 1.5 نصب میشه چند بار نصب کردیم خطا داد آخرشم هم هیچی!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2013 سلامدرسته دوست عزیز و بنده باید در پست اول مینوشتم که اغلب روی نسخه 1.5 جواب نمیده و اصلاح شدولیاولا ماژول رایگانه و هیچگونه پشتیبانی و تضمین عملکرد نداره که شما به خودتون اجازه بدید که طلبکارانه صحبت کنید ثانیا کافی بود زحمت میکشیدید و پستها رو تا انتها میخوندید تا متوجه مشکل موجود بشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در شهریور 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2013 سلامدرسته دوست عزیز و بنده باید در پست اول مینوشتم که اغلب روی نسخه 1.5 جواب نمیده و اصلاح شدولیاولا ماژول رایگانه و هیچگونه پشتیبانی و تضمین عملکرد نداره که شما به خودتون اجازه بدید که طلبکارانه صحبت کنید ثانیا کافی بود زحمت میکشیدید و پستها رو تا انتها میخوندید تا متوجه مشکل موجود بشیدموفق باشیدحالا قصد ندارین مشکل این ماژول رو برطرف کنید :rolleyes: :rolleyes: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2013 این ماژول مشکلش حل شده ولی رایگان نیست و در بازارچه قرار داده شدهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
terme ارسال شده در اسفند 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2013 سلاممن این ماژول رو در 1.4.9 بدون مشکل نصب کردم و از پست اول هم دانلود کرده بودم 1.پایین کادر هر شاخه(زیر قسمت "اضافه به سبد خرید")بر روی قسمت عنوان شاخه پایینی قرار گرفته است.(مطابق عکس)و عنوان هر شاخه به خط بعد رفته است.چگونه این مشکل رو برطرف کنم؟2.رنگ ماژول رو کجا تغییر بدم؟3.کادر زیر عنوان شاخه(کادرر سمت راست) را می توان حذف کرد؟ بسیار ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 25، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2013 سلاممشکل اعلام میکنید آدرس هم بدید که بشه بررسی کردتمام این کارهایی گفتید از طریق css باید انجام بدیداگه کار با فایرباگ رو بلدید، فایل global.css رو ویرایش کنید و موارد دلخواهتون رو بهش اضافه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
joworks ارسال شده در تیر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2014 با تشکر از شما.من این ماژول را خریدم برای 1.5 و نصب کردم.مشکلی که دارم اینه که اگر زیر شاخه داشته باشم، محصولاتش را نشان نمی دهد.چه باید بکنم تا محصولات را از زیر شاخه ها بخواند و نشان بدهد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2014 سلامبه انجمن خوش اومدیددوست عزیز توضیحات پست اول رو اگه با دقت میخوندید متوجه میشدیدباید هنگام تعریف محصولات، تیک شاخه اصلی رو هم بزنید تا در اون شاخه نمایش داده بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .