ali444 ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 با سلام من قالب Velvet Sky از قسمت بازاچه سایت خریدم و نصب کردم مشکل این است 1- قالب منو نداره یا اینکه من دسترسی بهش ندارم 2-قسمت اسلایدر قالب وجود نداره3-سمت راست سایت هیچ چیزی وجود نداره و خالی4-اسم سایت از اون قسمت بالای صفحه پایین تر اومده5-اون قسمت کپی رایت سایت و نوشته میخواستم از اون پایین بردارم www.mahangpc.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2012 سلامعزیزم این دقیقا مطابق با عکسهای این ماژول تو بازارچه است1- صفحه اول منو نداره 2- احتمالا برای اسلایدر باید از پیکربندی ماژولش تو بخش مدیریت، عکس قرار بدی3- مطابق با عکس بازارچه است4- اون عکس رو باید با استفاده از css درست کنی5- باید مدیران کمکت کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2012 قالب رو بايد با نصاب قالب (يكي از ماژول هاي بخش "مديريت" در برگه ماژول نصب كنيد) متاسفانه منو نداره و منوي اصليش در بسته گنجانده نشده و همچنين ماژول خبرنامش و اينكه فونت پيش فرض : هوما!اسلايدر مشكلي نداره مديران پيگيري كنند فعلا از اين لينك قالب اصلي رو دانلود كنيد و تنها ماژول هاي منو و خبرنامه و اسلايدرش رو بگيريد و نصب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 در نسخه فارسی منتشر شده ماژول منو و اسلایدشو وجود نداره یا نصب نیست؟به زودی مشکل رو رفع کرده و نسخه جدیدتر رو در بازارچه قرار خواهیم داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 اسلايد شو مشكلي نداره منو نصب ميشه ولي غير شكل قالبه و منوي معموليه (خاكستري)ماژول بلوك خبرنامش هم كه tpl ويرايش شده رو داره در بسته موجود نيستفونت پيش فرض هم homa !!! و بدون همراهي خود فونت به صورت fontface نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 ممنون شروین جان بررسی میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .