ramezon ارسال شده در بهمن 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 با سلام ، مشکلی با ماژول پارسیان دانلود شده از بازارچه انجمن ایجاد شده و ان اینکه سرور را روی pec24 میگذاریم و بروز رسانی تایید میشود اما در نوبت بعدی مجددا روی سرور pecco24 قرار گرفته است! لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 روی لوکال هم تست کردید این مورد رو؟ فکر میکنم مشکل از جای دیگه ای باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 روی لوکال هم تست کردید این مورد رو؟ فکر میکنم مشکل از جای دیگه ای باشهبا سلام و تشكر، من از ابتدا روي هاست نصب كردم و كار ميكرد و پرداخت هم داشتيم اسكريپت هم نصب كرديم كار ميكرد و پرداخت هم داشتيم اخيرا چنين مشكلي ايجاد شده كه سرور در هر حال روي Pecco24 قرار ميگيرد در حالي كه با تغيير سرور به pec 24 به روز رساني در قسمت ماژول تائيد ميشود! سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 شما به قسمت مولد بريد و تيك هايي كه زده رو مثلا بردايد و ذخيره كنيد و دوباره به برگه مولد بريد ببينيد اصلا تنظيماتي كه ذخيره كرديد ذخيره شده و تيك هاش برداشته شده يا نه؟ در كل مي خوام تست كنيد كه ببينيد تنظيماتتون ذخيره مي شه يا نه و شايد ربطي به ماژول نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 شما به قسمت مولد بريد و تيك هايي كه زده رو مثلا بردايد و ذخيره كنيد و دوباره به برگه مولد بريد ببينيد اصلا تنظيماتي كه ذخيره كرديد ذخيره شده و تيك هاش برداشته شده يا نه؟ در كل مي خوام تست كنيد كه ببينيد تنظيماتتون ذخيره مي شه يا نه و شايد ربطي به ماژول ندارهبا سلام و تشکر، در بخش مدیریت:generators: tools جایی برای ذخیره کردن نیست! درست مراجعه کرده ام؟ البته در ماژول تبلیغات در همه جا تغییراتی دادم که ذخیره شد! سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 یک راه بازنشانی ماژول هست. امتحان نکردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در بهمن 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2012 یک راه بازنشانی ماژول هست. امتحان نکردید؟با سلام و تشکر ، بازنشانی هم شد ولی درست نشد. ضمنا در مورد ماژول پارسیان فقط عبارت " شماره خطا" بدون مشاهده عددی می آید و در مورد اسکریپت پارسیان هم خطای زیر را میدهد:wsdl error: Getting https://www.pec24.com/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdl - HTTP ERROR: cURL ERROR: 28: connect() timed out!url: https://www.pec24.com:443/pecpaymentgateway/eshopservice.asmx?wsdlcontent_type: http_code: 0header_size: 0request_size: 0filetime: -1ssl_verify_result: 0redirect_count: 0total_time: 30.05017namelookup_time: 0.058007connect_time: 0pretransfer_time: 0size_upload: 0size_download: 0speed_download: 0speed_upload: 0download_content_length: -1upload_content_length: -1starttransfer_time: 0redirect_time: 0سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2012 خطای فوق با کد 28 نشان دهنده این است که شما از سرور نامتناسب با درگاهتان برای پرداخت استفاده می کنید . به عنوان مثال موقعی که بانک پارسیان سرور جدیدش را برای درگاه شما تنظیم کرده باشد و شما با استفاده از سرور قدیمی بخواهید پرداخت تان را انجام دهید و یا بالعکس خطای فوق نشان داده میشود. درگاه هر پذیرنده ای فقط می تواند یا به آدرس سرور جدید بانک پارسیان و یا به سرور قدیمی تنظیم شود که این تنظیمات با توجه به امکانات هاست شما و با توجه به درخواست شما از طرف بانک بصورت رایگان در عرض 24 ساعت برای شما تنظیم میشود پس در واقع نیازی نیست که شما از ماژولی که برای هر دو سرور تنظیم شده استفاده کنید . خوشبختانه مدیران زحمتکش این انجمن برای هر دو سرور بانک پارسیان بطور جداگانه ماژول آماده کرده اند با توجه به جدید یا قدیمی بودن سرور پرداخت بانکی تان ماژول مربوطه را دانلود و نصب کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در اسفند 1، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 با سلام و امتنان از راه حلي كه فرموديد، با بانك هماهنگي شد قرار شد روي وبسرور pecco24 قرار دهند ضمنا گفتندپورت 27635 باز باشد. من روي همين ماژول كه براي دو وبسرور هست امكان تنظيم وبسرور رويpecco24 را دارم باز لازم هست از ماژول مخصوص وبسرور pecco24 استفاده كنم يا نه؟ ضمنا اين پورت چگونه باز ميشه؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2012 این پورت معمولاً به دلایل امنیتی از طرف سرویس دهنده های هاست بسته است البته نمی دانم که از هاست رایگان استفاده می کنید یا از هاست پولی چون در صورتی که بابت هاست پول پرداخت کرده اید از سرویس دهنده تان بخواهید تا این پورت را برایتان باز کند اما هاست های رایگان معمولاً این پورت را می بندند برای اطمینان از باز بودن پورت هاست هم می توانید که به آن پورت telnet بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در اسفند 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 با سلام و تشكر از وقتي كه براي حل مشكل ما ميگذاريد. بعد از هماهنگي با بانك در حال حاضر ماژول پرداخت پارسيان ( همان كه براي 2 وبسرور بانك از بازارچه انجمن دانلود شده است و روي pecco24 قرار مي گيرد ) كار مي كند اما در مورد اسكريپت پارسيان ( همان كه به نظرم جنابعالي محبت كرديد و در انجمن قرار داديد و ابتدا كار ميكرد) همچنان خطاي 28 را داريم. ضمنا هاست ما پولي هست. از هاست پرسيدم گفتند پورت باز است. براي افزايش آگاهي خودم سوالي داشتم: اينكه ميتوانيم براي اطمينان از باز بودن پورت به آن پورت telnet بزنيم يعني چي؟ چگونگي انجام اينكار را بفرماييد. سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 خواهش می کنم وظیفه من و همگی عضوهای این انجمن هست که در کمک به ارتقاء پرستاشاپ و رفع مشکلات احتمالی تا جایی که از دستمون بر میاد به هم کمک کنیم همانطور که دوست داریم به ما کمک کنند تا مشکلاتمان را برطرف کنیم .خطای 28 همانطور که قبلاً هم عرض کردم مربوط به استفاده از سرور نا متناسب با درگاه شماست و در اسکریپت هم همان مسئله وجود دارد در اسکریپت پرداختی که من در انجمن قرار دادم سرور پرداخت بر روی ادرس سرور قدیمی بانک تنظیم شده در حالی که شما از سرور جدید استفاده می کنید برای رفع این مشکل با استفاده از مستنداتی که از بانک پارسیان گرفته اید ادرس های مربوط به وب سرور قدیمی را در اسکریپت پیدا کرده و با آدرس های جدید عوض کنید تا برای سرور شما هم کار کند . براي آگاهی از باز بودن یک پورت بايد به آن پورت Telnet بزنيد. براي telnet کردن در command prompt دستور زير را تايپ کنيد:telnet hostname portnumدر اين دستور بهجاي hostname شماره ip و يا نام سايت را وارد ميکنيد و بهجاي portnum شماره پورت را وارد می کنیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2012 سلامالبته قبلش باید سیستم رو برای استفاده از دستور telnet آماده کنید و سرویس مورد نظر رو فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezon ارسال شده در اسفند 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 در اسکریپت پرداختی که من در انجمن قرار دادم سرور پرداخت بر روی ادرس سرور قدیمی بانک تنظیم شده در حالی که شما از سرور جدید استفاده می کنید برای رفع این مشکل با استفاده از مستنداتی که از بانک پارسیان گرفته اید ادرس های مربوط به وب سرور قدیمی را در اسکریپت پیدا کرده و با آدرس های جدید عوض کنید تا برای سرور شما هم کار کند .با سلام و تشكر، اگر امكان داره بفرماييد در كدام قسمت اسكريپت بايد اين جابجايي صورت گيرد؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 سعی می کنم امشب یک نسخه از اسکریپت را برای سرور جدید بانک پارسیان تنظیم کنم و در کنار اسکریپت قبلی برای دانلود بگذارم تا عزیزان این انجمن استفاده کنندیا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 اسکریپت مخصوص سرور جدید بانک پارسیان را در بخش مربوطه ضمیمه کردم اکنون می توانید دانلود کنید. موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .