edomanoo ارسال شده در آبان 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2011 سلام خدمت تمام دوستان من قصد دارم تا جایی که می تونم و امکانش هست ماژول های رایگان پرستا شاپ در این بخش قرار بدم . تا یکجا جمع آوری شهلازم بگم که هیچ کدوم از ماژول ها من نه طراحی و ایجاد کردم و هیچ گونه تغییر اعمال نشده . و فقط . فقط قصدم جمع آوری یکجای ماژول هاست --------------------------- ماژول چرخشی سه بعدی(3D)محصولاتماژول گردون سه بعدی(3D) هر تصویری رو میتونین تو فروشگاه خود به صورت سه بعدی به نمایش بگذارید- دمو آنلاین این ماژول - دانلود کنید jgalleryview2-1.2.1 ماژول زیبای نمایش محصولاتبا این ماژول میتوانید محصولات و یا هر تصویر دیگری را در بالای سایت با قابلیت لینک دهی به نمایش بگذارید که این ماژول به فارسی ترجمه شده است.- مشاهده تصویر نمونه مازول- دانلود کنید اسلاید بار ddlxsliderماژول ddlxslider یکی از زیبا ترین اسلاید بار هایی هست که برای پرستار شاپ طراحی شده ،شما با این ماژول می توانید تصاویر منتخب خود را در هر قسمت از فروشگاه خود نمایش دهید. - دمو آنلاین این ماژول- دانلود کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rayan ارسال شده در آبان 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2011 سلام دوست عزیز ممنون کار بسیار خوبی انجام م یدهید لطفا ادامه دهید دموی دومی قابل دسترسی نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در آبان 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2011 لطفا هر کسی ماژولی میزاره ورژنای سازگارشو بنویسه یه بنده خدایی نصب کنه سایتش بالا نیاد کی میخواد جواب بده من ماژول گوگل 1+ نصب کردم رو ورژن 1.3 مدیریتم بهم ریخت حالا من از پشتیبانی خوبی بهره مندم که اگه نبود واویلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudiv ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 چه جوری باید ماژول رو (اخریه) هر کجا که دوت داریم به نمایش در بیاریم؟!الان من نصبش کردم افتاده پاین صفحه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 كمي كنكاش بيشتر كنيدبرگه ماژول /موقعيتيا جابجايي بريد و اون رو توي قسمت وسط صفحه بكشيد بالا پايين نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 من دومی رو نصب کردم اما تو پیکر بندی وقتی میخوام عکس هارو عوض کنم نمیشه !!! کسی میدونه چرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 دسترسي 777 به config.xml و يا 755 به خود عكس ها بديد و كش مرورگتون رو پاك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 دسترسي 777 به config.xml و يا 755 به خود عكس ها بديد و كش مرورگتون رو پاك كنيد از کجا باید این کارو انجام بدم ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 از مدیریت فایلهای داخل هاستتوندنبال permission بگردبا تو منوی رایت کلیک یا تو قسمت chmod هست معمولا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 از مدیریت فایلهای داخل هاستتوندنبال permission بگردبا تو منوی رایت کلیک یا تو قسمت chmod هست معمولاوالا رفتم ولی بازم پیدا نکردم ! میشه یکم ابتدایی تر بگید . دقیقا بگید کدوم منو و ... یعنی مرحله به مرحله که بگید میتونم پیدا کنم ببخشیدا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 فايل داخل ماژول مربوطه هستپوشه ماژول و داخل پوشه اسم ماژولاگه اين فايل رو داره كه در هاست بهش اين دسترسي رو دبدي و اگه نداره به عكس هاش دسترسي 755 بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
4058423 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 دسترسی 755 یعنی چی ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2012 عزیز تو هاستهای مختلف فرق دارهیکی از هاستهای من باید روی فایل یا پوشه رایت کلیک کنی ، بعد permissions رو انتخاب کنی تا بتونی سطح دسترسی رو تعیین کنیتو یکی دیگه باید فایل یا پوشه را تیک بزنم ، بعدش chmod رو انتخاب کنم و تو صفحه ی جدیدی که میاد این کار رو انجام بدمتازه این دو تا واسه cpanel هست ، با دایرکت ادمین که اصلا کار نکردم تا حالاولی زیاد سخت نیست ، باید یک فایل رو انتخاب کنی و دنبال permission بگردی http://up.vatandownload.com/images/mkpginkga0llbhlskje.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .