member99 ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 دوستان .. من دنبال بهترین شرکت ارائه دهنده خدمات اس ام اس هستم / البته می خوام بسیار سازگار باشه و اگر ماژولش هم موجود باشه که چه بهتر سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در اسفند 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 من نوین پیامک را انتخاب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 شركت هايي كه ماژول دارن براي پرستا: صبا پيامكنوين پيامك نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2012 یکی دوتا شرکت معتبر دیگه هم هستن که ماژولاشون برای نسخه 1.4 و 1.5 توسط دانوش طراحی شده. میتونید بهش پیام بدید تا راهنماییتون کنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 پنل اس ام اس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali265 ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 http://forum.persianscript.ir/images/smilies/102.gif سلام به تمام دوستان --- تجربیات بنده - که تا مرز دیوانگی برای خرید پنل پیامکی رسید من مدتی طولانی بود که به دنبال یک پنل بسیار حرفه ای در این حال با کاربری ساده و سریع می گشتم و با حساسیتی که داشتم خیلی برام عذاب آور شده بود .تا بلاخره بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم بدون تعصب می تونم بگم بهترین پنل اس ام اس رایگان که تا حالا دیدم پنل sms رایگان زیر بوده جالب تر این بود که بهد از گذشت یک هفته از فعال سازی پنل اینقدر رازی بودم که بلافاصله اقدام به خرید پنل پولی کردم .. خودتون امتحان کنید تا باور کنید .برای ورود کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Y.a.s.h.a.r ارسال شده در آذر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2014 دوستان نوین پیامک بهتره یا یادته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinaevil ارسال شده در آذر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2014 دوستان من شرکت های مختلفی رو امتحان کردم. اما خوب بهترین شرکتی که پیدا کردم قاصدک بود. به چند دلیل1- قیمت بسیار ارزان2- امکانات بسیار زیاد پنل خودشون3- ماژول رایگان برای Prestashop http://sms.ghasedak-ict.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 دوستان توجه کنید که برخی شرکت ها بدون اجازه نسخه قبلی ماژول پیامک پرستا را با سیستم خودشان سازگار کردند. این نسخه امکانات کمی داره، با نسخه جدید پرستا مشکل داره و توصیه نمیشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
o.moalemzadeh ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 سلامدانوش جانیه لطفی بکن بدون تعارف، ما رو از بلاتکلیفی نجات بده!!کدوم پنل ها رو که شما در جریانی با 1.6 همخونی داره و ماژولی کاربردی براش تهیه شده، فارغ از بحث تعرفه های هر شرکت! متشکر از لطفت.امید دوستان توجه کنید که برخی شرکت ها بدون اجازه نسخه قبلی ماژول پیامک پرستا را با سیستم خودشان سازگار کردند. این نسخه امکانات کمی داره، با نسخه جدید پرستا مشکل داره و توصیه نمیشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 ُسلاممن خودم از شرکت نوین پیامک گرفتم و2 سال که الان دارم باهاش کار می کنم و ماژول با پرستا شاپ کاملا سازگار هست و خوب کار می کنهو از لحاظ پشتبانی هم خیلی سریع جوابگو هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 همه وب سرویس ها با ماژول پیامک بازارچه سازگار هستند و با نسخه ۱.۶ هماهنگ شدنداگر قبلا ماژول پیامک خریدین به رایگان دریافت میکنید و اگر نخریدین با پرداخت هزینه یک ماژول تمام وب سرویس ها رو تحویل میگیرید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
postgah.info ارسال شده در مرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2015 سلام دوست عزیز سایت زیر رو بررسی کنید ، سرویس های خیلی خوبی داره خرید پنل اس ام اس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
assa_912004 ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 من از آ.اس.آ اس ام اس استفاده میکنم همه امکانات را داره وب سرویس . همه ماژول ها واسه پرستا ،جوملا و ... تعرفه هاش از همه ارزون تره شماره اختصاصی رند هم رایگان میده پیام صوتی ،ارسال به بلک لیست,بانک مشاغل ،کدپستی،منطقه ای ،تفکیک سنی و جنسیتی و .. همه چی داره من خیلی راضیم .با پنل های زیادی کار کردم ولی هیچ کدوم مثل این کامل نبودن . پشتیبانیش خیلی عالیه تعرفه هاشون از همه ارزونتره .تعرفه اش 11.2 این سایتشه panel.ict1.ir این هم سایت اطلاعاتشه www.asasms.in نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .