edomanoo ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 من هاست عوض کردم و موقع انتقال یک دامین جدید برای هاست جدید گرفتم و انتقال دادم حالا که سایت میارم قسمت شاخه ها با دامین قبلی میشناسه و بالا میاره و خود سایت و بقیه لینک ها با دامین که خودم زدم بالا میاره الان همچین اخطاری رو موقع ورود به مدیریتم دارم شما در حال حاضر با نام دامنه ی دنبال شده اتصال پیدا کردید.نام دامنه ی اصلی تنظیم شده در "Preferences > SEO & URLs" تفاوت دارد. اگر می خواهید نام دامنه ی اصلی فروشگاه را تغییر دهید اینجا را کلیک کنید به نظرتون چیکار کنم که با هر دامین که زدم کل صفحه با همون دامین بیاد . البته الان همه چی میاد بجز شاخه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 همون اينجا كه ميگه كليك كن و ميبرتت به مسير برگه seo و url ها و در قسمت زيرين اگه دامنت عوض شده دامنه جديد رو بده و ذخيره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .