hamechiz ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 با سلام وقتی که سفارش رو به مرحله ی یکی مونده به اخر می رسونم مرحله ی اخر نمی ره که وصل شدن به بانک هست و دوباره همون صفحه لود میشه و با نقص باید چیکار کنم تا این مشکل حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 سايتتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 من وقتی پرداخت در محل را فعال می کنمهنگام خرید مشکل فنی پیدا می کنه و همه چی به هم میریزهولی اگر ماژول پرداخت در محل را فعال نکنم مشکلی نیست ....این ایرادش چیه ؟؟؟ سایت : mizstore.ir[email protected]123456 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2012 دو روش پرداخت بیشتر در سایتتون رویت نشد پی لاین و فیش بانکی اول فعال کنید سپس برای تست بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در اسفند 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2012 فعال کردم..... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در اسفند 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2012 لطفا ی نفر به من کمک کنه نمی دونم مشکل از چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2012 دیباگ رو روشن کن و ببین خطایی میده یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در اسفند 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2012 روشن کردم این خطارو میده: Fatal error: Call to a member function assign() on a non-object in /home/novinpar/public_html/mizstore.ir/modules/cashondelivery/cashondelivery.php on line 77 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamechiz ارسال شده در اسفند 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 29، 2012 من یک بار پاکش کردم خود ماژول مشکل داشت و نصب نمی شد و بعد یک ماژول دیگه نصب کردم که نصب شد ولی باز مرحله ی اخر لود میشه و ناقص و به بانک وصل نمیشه؟! یوزر و پسورد بدم نگاه کنید؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 شما مطمئن هستید که ماژول پیش فرض رو استفاده میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 بله من مطمئنممشکل از قالب نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 نسخه پرستای خودتون رو اعلام کنید.یک بار هم این ماژول رو از سایت پرستای انگلیسی دانلود کنید و قرار بدید ببینید مشکل دارید یا خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در فروردین 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2013 نسخه 1.4.9.0 حل شد اول ماژول رو حذف نصب کردم و بعد کلا حذفش کردمبعد ماژول نسخه 1.4.6.2 رو آپلود کردم و نصب کردم ، مشکلی نداره ، کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .