aboozar ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 با سلام و احترام خدمت عزيزانو تشکر از زحمات شما وقتی وارد نقشه سایت می شم با این متن روبرو می شم: This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. مشکل از کجاست؟ ورژن پرستا : 1.4.9.0 پیشاپیش از راهنمایی اساتید سپاسگزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 بهش دسترسي 777 بديد و دوباره ايجادش كنيد از ماژول نقشه سايت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aboozar ارسال شده در اسفند 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 با تشکر از پیگیری شمابهش دسترسي 777 بديد و دوباره ايجادش كنيد از ماژول نقشه سايتبه فایل sitemap.xml دسترسی 777 دادم و از طریق ماژول نقشه سایت بروزرسانی انجام شد ولی مشکلم همونه که بود!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aboozar ارسال شده در اسفند 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 ما مشکلمون حل نشد!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aboozar ارسال شده در اسفند 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2012 با سلام و احترام خدمت عزيزانو تشکر از زحمات شما وقتی وارد نقشه سایت می شم با این متن روبرو می شم: This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. مشکل از کجاست؟ ورژن پرستا : 1.4.9.0 پیشاپیش از راهنمایی اساتید سپاسگزارم. وقتی این مشکل به وجود میاد که از کادر "یک شروع خوب" بخش مدیریت وارد "بازنویسی URL" شده و تیک لینک آشنا را زده و تولید فایل "htaccess." انجام می شه!!!! واقعا مشکل کجاست؟ من الان نقشه سایتم خرابه!!! لطفا کمک کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aboozar ارسال شده در اسفند 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 اگه یه نفر جوابه ما رو بده ممنون می شم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اسفند 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 http://www.almasinfo.com/sitemap.xml من که مشکلی نمی بینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aboozar ارسال شده در اسفند 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2012 آقا من این مشکلو دارم : فایل پیوست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .