titan2 ارسال شده در آذر 28، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2011 من هرکاری کردم نتونستم تو فروشگاهی که خودم درست کردم بعنوان مشتری ثبت نام کنممن تمام فیلدهای ثبت نام رو پرکردم از جمله استان ولی باز میگه شما باید استان رو پرکنیدچطور من می تونم فیلدهای قسمت عضویت رو کم یا زیاد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 از کدوم نسخه ی 1.3 استفاده می کنید؟ 1.3.1 ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در آذر 29، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 نسخه 1.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 29، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2011 پس چرا پستتون رو در بخش مشکلات پرستا 1.4 ارسال نکردید؟ پست منتقل شد. تا بحال چنین مشکلی گزارش نشده شما یکبار پرستا رو حذف و دوباره نصب کنید احتمالا مشکلتون حل خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
titan2 ارسال شده در دی 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2011 ممنون مشکلم حل شد مشکل از قالب بود. من قالب colorboard فارسی رو استفاده کرده بودم ایراد داشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 آقا واسه منم ارور میده!!!میگه این کشور به استان نیاز دارد!!!یعنی چی؟؟من این فیلد رو پر میکنم!!!کلی محصول گذاشتم!!!کل فروشگاه لنگ مونده واسه یه عضویت!!کمک کنید!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 آیا تنظیمات رو تغییر دادید؟ منظور اطلاعات بخش حامل هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 سايتتون رو بديد تست شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 بگید باید چه اطلاعاتی تو حامل بذارم؟؟دقیق توضیح بدید اگه میشهwww.languageslearning.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 مشکل از قالب شماستاستان ها فعال هستند ولی قالب این گزینه رو نداره.فایل authentication.tpl رو با فایل هم نام در قالب پیش فرض مقایسه کنید و فیلد استان رو اضافه کنید و یا استان رو غیرفعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 نسخه فروشگاهتون چنده؟تا جايي كه يادمه اين قالب مخصوص نسخه 1.3 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 ببینید من قالب green-gray رو روی 1.4 نصب کردم!4 تا مشکل تو عضویت دارم:1-تو بخش عضویت به جای کشور زده نوع مشتری!2-بعد واسه شهرها هم مثل استان گزینه واسه انتخاب نداره،فقط یه جا داره که مشتری خودش بنویسه!3-تاریخ تولد هم نمیخوام باشه کلا،حتی اختیاری هم نمیخوام باشه!4-آخرش هم یه فیلد داره به نام عنوان آدرس،اونم میخوام حذف شه!چجوری این تغییرات رو اعمل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 كم كردن فيلدهاي فرم ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .