mmahdi ارسال شده در فروردین 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 در بارگزاری صفحات فروشگاهم مشکل دارم. احساس می کنم خیلی طول می کشه تا لود شه . می خواستم بدون که آیا باید کاری انجام می دادن که ندادم. همچنین من از سرور ویندوز استفاده می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 دوست خوبم وقتی انقدر خلاصه توضیح میدید انتظار دارید چه کمکی بکنیم؟یه آدرس سایتی، یه اطلاعات مختصری و این که از کی اینجوری شد؟میتونه عوامل متعددی داشته باشه! ممکنه قالبتون سنگین باشه، ممکنه سرعت سرورتون پایین باشه، ممکنه یه ماژول ناسازگار با ایران داشته باشید و ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در فروردین 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 شرمنده آدرس سایت http://digiseda.ir/ و اینکه فکر می کنم رو نسخه ی 1.5 سریع تر بود و سایت دوستان دیگر رو چک می کنم متوجه این موضوع شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 تنظیمات / کارایی و کامپایل رو خاموش و حافظه موقت رو روشن کنید مشکلی من ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2013 بنده هم متوجه کندی سایتتون شدم فکر میکنم سرعت سرورتون پایینه. ماژول خاصی رو ندیدم که بخواد ایجاد مشکل کنهاگه تا چند روز دیگه درست نشد احتمالا مشکل از ضعیف بودن سرورتون هست البته عوامل دیگه ای هم ممکنه دخیل باشن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .