kimia ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 سلام دوستان دیشب سایت من ( از طریق سرور ) و توسط یک هکر آلمانی ع....ی هک شده بود و همه فایل ها رو حذف کرده بود http://www.zone-h.com/mirror/id/18867566 البته ظاهرا به دیتابیس کاری نداشته چون چند تا از مشتریان رو که دیشب ادیت کرده بودم همچنان در دیتابیس موجود بود یک فول بکاپ داشتم مربوط به 14 روز پیش همون فول بکاپ رو فقط متحویات پوشه public رو که همان فایل های پرستا بود آپ کردم ولی الان سایت فقط صفحه اول درست بارگذاری میشه و سایر صفحات کامل لود نمیشههمچنین در بخش مدیریت صفحات مشتریان و سفارشات کامل بارگذاری نمیشه از کامپایل هم استفاده کردم نشد که بشه http://www.best-life.ir/index htaccess رو مجدد تولید کردم باز هم تغییری حاصل نشد راه حل چیست ؟؟ و آیا همون فول بکاپ رو ببرم روی سایت و بعد دیتابیس رو که صبح بکاپ گرفتم ایمپورت کنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 دوست عزیز در به کار بردن کلماتتون دقت کنید و فحاشی نفرمائید سایت و پرستاشاپتون هک نشده بلکه هاستتون رو هک کردن 99 درصد به دلیل نا امن بودن هاستتون و حفره های نفوذی هاستتون کلا سایتتون هیچیش لود نمیشه چه رسد به صفحه اول و شما احتمالا دارید از کش می بینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 من فحاشی نکردم فقط یک واژه ((ع .... )) بکار بردم سایت هک نشده بلکه از طریق سرور نفوذ کرده و متاسفانه سرویس دهنده هم بک آپ نداره . ولی من الان به ادمین دسترسی دارم . احتمالا مشکل مجدد از طرف سرور باشه چون پشتیبان سرور اعلام کرد : ((با سلام و عرض ادب اخرین بک اپ ما نیز برای تقریبا همان تاریخ است متاسفانه یک مشکل امنیتی بود که حل شد عذرخواهی میکنیم.))همین و بس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 به نظر من بیشترین قربانیان هک . باز کردن و پاسخ دادن به ایمیل هایی است که هکر برای آنها فرستاده . خود من چندین بار مورد حمله قرار میگیریم که باید این ایمیل ها را باز نکرد . برای پرستا شاپ هکرهابا درست کردن ایمیل ها و آدرس های جعلی از حفره های مانند فرم های تماس و حتی ارسال نظر استفاده میکنند . مثال نام: yfuwvtivf ایمیل: [email protected] پیام: It's essential to remember that consuming meals rich in these materials enables growing older when you visit Splendor Low cost. lifecell reviews It is because they are excessive to your skin color shedding its suppleness as we grow old. The current finding that is essential to individuals enthusiastic about anti-getting older goods is the restore of cellular material buy lifecell cream Remedy Makeup more than merely detaching the -wrinkle away from types confront! www.ziki.ccet/en/aid/jhhjdfks-fdkjskfj نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 به نظر من بیشترین قربانیان هک . باز کردن و پاسخ دادن به ایمیل هایی است که هکر برای آنها فرستاده . خود من چندین بار مورد حمله قرار میگیریم که باید این ایمیل ها را باز نکرد . برای پرستا شاپ هکرهابا درست کردن ایمیل ها و آدرس های جعلی از حفره های مانند فرم های تماس و حتی ارسال نظر استفاده میکنند . مثال نام: yfuwvtivf ایمیل: [email protected] پیام: It's essential to remember that consuming meals rich in these materials enables growing older when you visit Splendor Low cost. lifecell reviews It is because they are excessive to your skin color shedding its suppleness as we grow old. The current finding that is essential to individuals enthusiastic about anti-getting older goods is the restore of cellular material buy lifecell cream Remedy Makeup more than merely detaching the -wrinkle away from types confront! www.ziki.ccet/en/aid/jhhjdfks-fdkjskfj دوست عزیز سایت من از طریق سرور هک شده و مشکل امنیتی در پرستا شاپ و هاستم ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ava2009 ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 بله دوست عزیز شما باید یک بک آپ بگیرین و از شرکت سرور تون بخواهین هاستتون را ریست تنظیم اولیه کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 سربرگ به زودی پاک میشه همانطور که حدس زده بودم از هاست نامنی هست که مشغول به استفاده هستید بتره به فکر تعویضش بیفتید و هاستی که بک آپ هم نداره فکر کنم دیگه موندن در اونجا فایده ای براتون نداشته باشه!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 البته بکاپ 10 روز پیش رو موجود دارند ولی نفوذ از طریق سرور بوده و پشتیبان نیز معترف هست ولی مدعی شده مشکل رو بر طرف کرده اند سربرگ به زودی پاک میشه همانطور که حدس زده بودم از هاست نامنی هست که مشغول به استفاده هستید بتره به فکر تعویضش بیفتید و هاستی که بک آپ هم نداره فکر کنم دیگه موندن در اونجا فایده ای براتون نداشته باشه!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 نیازی به حذف سرور نیستسوال ایشون استفاده دوباره از سایتشون هست.اگر دیتابیس رو دارید به احتمال زیاد میتونید استفاده کنید و مشکلی نخواهید داشت به جز چند مورد اختلال در سایتشما بعد از انتقال فایل ها دیباگ رو روشن کنید و خطاها رو ببینید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 بحث سر اینه دانوش جان که وقتی الان نتونستن امنیتشون رو تامین کنند فردا نیز دچار این حمله خواهد شد و باز همین مشکلات گریبانگیر ایشون می شه و هاست ها هر هفته باید بک آپ داشته باشند و نه ده روز پیش حداکثر باید 7 روزه باشه باز جای شکرش باقیه که مدیر هاستتون بهانه های واهی نظیر مشکل داشتن اسکریپتتون و ... نکرده و حمله و عدم نا امن بودن هاستشو پذیرفته! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 منظور من حذف سربرگ بود که به اشتباه سرور نوشتممنظورم اینه که دوستمون میتونن دوباره فروشگاه رو راه اندازی کنند و سربرگ بمونه تا مشکلاتشون رو بیان کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در خرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 سلام من که با اون سرور کلا به سر و کله هم زدیم نه تنها نتونست ایراد رو مرتفع کنه بلکه گزینه هایی هم که لازم بود برای کارکرد مطلوب پرستا فعال نکرد کلا فکر کنم سرور توسط یک عده بچه مدرسه ای مدیریت میشه الان وی پی اس گرفتم و کلیه گزینه ها رو برای پرستا دارم فعال میکنم تا بهترین کارایی رو از پرستا بگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohzamohza ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 با سلام دو روزه که یه نفر به اسم گروه هشت میخواد سایت من رو هک کنه میگه یا 80 تومان بده یا سایتت را هک میکنم. میگه نرم افزار سایتت حفره داره ولی من فکر میکنم مشکل از سروره کسی میتونه سایت من رو چک کنه .ممنونسایت من: nicpc .ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2013 نگران نباشید. یک بکاپ تهیه کنید. تا الان کسی پرستا شاپ رو از طریق باگ امنیتی هک نکرده که این گروه دره پیت بخوان هکش کنن! اگر هم بتونن هک کنن نهایتا از طریق باگ های سرور بتونن که فک میکنم اونم در یه انجمن تخصصی هک مطرح کنید سریع تر به جواب خواهید رسید پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .