farzad_sh_2020 ارسال شده در فروردین 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2013 سلاممن فروشگاهم رو غیر فعال کردم از قسمت مدیریتحالا تا میزنم فعال این رو مینویسه :به دلیل انجام تعمیرات، فروشگاه به طور موقت تعطیل می باشد. به همین سبب صمیمانه از شما پوزش می طلبیم. ضمن تشکر از بردباری شما، تقاضا داریم در زمان دیگری مراجعه نمایید. چکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 شما ببینید کلا اصلا تغییری در تنظیمات می دید و تیکشو می زنید تغییری حاصل میشه و یا باز دوباره بر می گرده تیکش سر جاش اگر تغییری ایجاد نمیشه پس مشکل از هاست و پایگاه دادتون هست و اگر خیر : وقتی فروشگاه رو غیر فعال می کنید و صفحه رو می بینید در کش مرورگ ذخیره می شه و بعد از فعال نمودن فروشگاه باید روی صفحه سایتتون با فایرفاکس کنترل و اف 5 بزنید تا کش پاک شه و فروشگاه فعالتون رو ببینید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در فروردین 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 شما ببینید کلا اصلا تغییری در تنظیمات می دید و تیکشو می زنید تغییری حاصل میشه و یا باز دوباره بر می گرده تیکش سر جاش اگر تغییری ایجاد نمیشه پس مشکل از هاست و پایگاه دادتون هست و اگر خیر : وقتی فروشگاه رو غیر فعال می کنید و صفحه رو می بینید در کش مرورگ ذخیره می شه و بعد از فعال نمودن فروشگاه باید روی صفحه سایتتون با فایرفاکس کنترل و اف 5 بزنید تا کش پاک شه و فروشگاه فعالتون رو ببینیدمشکلی که بود به محض زدن دکمه فعال شدن و ذخیره میرفت به صفحه ای که فروشگاه غیر فعال است و هیچ تغییری هم نمیکردکش هم پاک کردم و نشد دیگه انقدر دستکاری کردم که درست شد و نفهمیدم آخر از چی بود قاطی کردم خودمتاپیک بسته شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .