webman ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 بالاخره فروشگاه با موفقییت نصب شد:چند تا سوال:آیا گزینه magic qoutes در PHP غیر فعال است؟ (توصیه شده) اگه این گزینه خاموش باشه چطور باید فعال بشه؟ ونیازی به فعال بودنش هست؟ راستی علت کندی بیش از حد فروشگاه و قسمت مدیریتش چیه؟راهی برای برطرف کردنش هست؟من open cart داشتم به نسبت presta سرعت خیلی بالایی داشت و سبک بود.با تشکرپرستا چنین چیزی نداره. یا شما ایندکس رو از یک اسکریپت دیگه روی هاستتون داشتین یا دستکاری شده و یا اصلن پرستا نصب نکردید! سلامدوست من حرف شما درست بود من index open cart رو هاستم بوده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 برای افزایش سرعت کافیست به قسمت تنظیمات ، کارایی ها بروید . اونجا قسمت : CCC (ترکیب، فشرده سازی و حافظه ی موقف) همه گزینه ها را روی اولی تنظیم کنید و بعد ذخیره نمایید . بعد به قسمت ابزارها / مولدها برین و تو اون صفحه بهینه سازی و لینک آشنا رو تیک بزنید و بعد روی دکمه ایجاد دوباره htacssess کلیک کنید . حالا به بخش کاربری برین و کش مرورگر خودتو ن رو پاک کنید ( اگر از فایرفاکس استفاده میکنید : ctrl+f5 ) حالا خواهید دید که چقدر سرعت شما در بخش کاربری تغییر خواهد کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
azam_a ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 با سلام، منم دقیقا مشکلم همین اروره! با اینکه روی لوکالم به راحتی نصب شد،توی فایل log هم همینو زده ،خواهش میکنم راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟همین آدرس رو من پیدا کردم اما خطایی ثبت نشده بود ولی توی خود پوشه پرستا شاپ تو مسیر E:\xampp\htdocs\prestashop\log\20130204_installation.log نوشته : *ERROR* 2013/02/03 - 18:28:53: روی ورودی Table 'ps_access' already exists خطای SQL رخ داده است توی وب اینترنت اکسپلورر هم تو این قسمت میمونه و خطا میده.بار اول تو 13% بار دوم توی 25%ایجاد جداول پایگاه داده روی ورودی Table 'ps_access' already exists خطای SQL رخ داده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ghanbarloo ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 مشکل از سرورتونه دوست من. با سرویس دهنده هاستتون تماس بگیریددوست عزیز سلام اگر ممکنه بگید به سرور بگید چی رو فعال یا غیر فعال کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nadis ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 دوستان متخصص ، اینطور که معلومه این مشکل واسه خیلیا هست ، نمیشه کاریش کرد ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در تیر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 من هم خطای Table 'ps_access' already exists رو می گیرمروی هاست دارم نصب می کنم و این سومین بار هست که با این مشکل مواجه میشم.هر بار هم بعد از خطا کل دیتابیس رو خالی می کنم اما باز هم این مشکل اتفاق میفته راه حل چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 نصب پرستا مشکلی نداردمشکل یا به هاست شما یا اطلاعات و دقت ناکافی شما بر میگردهاین نسخه روی 100 ها سایت نصب شده و مشکلی ندارددر صورتی که مشکل دارید از طریق بازارچه بسته نصب را سفارش دهیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در تیر 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 20، 2013 نصب پرستا مشکلی نداردمشکل یا به هاست شما یا اطلاعات و دقت ناکافی شما بر میگردهاین نسخه روی 100 ها سایت نصب شده و مشکلی ندارددر صورتی که مشکل دارید از طریق بازارچه بسته نصب را سفارش دهیدموفق باشیدفکر می کنم اونقدری سواد و تجربه دارم که موضوع به اطلاعات و دقت ناکافی من بر نگرده از پاسخگوییتون به سوال ها ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mbsmt ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 نصب پرستا مشکلی نداردمشکل یا به هاست شما یا اطلاعات و دقت ناکافی شما بر میگردهاین نسخه روی 100 ها سایت نصب شده و مشکلی ندارددر صورتی که مشکل دارید از طریق بازارچه بسته نصب را سفارش دهیدموفق باشیدفکر می کنم اونقدری سواد و تجربه دارم که موضوع به اطلاعات و دقت ناکافی من بر نگرده از پاسخگوییتون به سوال ها ممنونمبا تغییر موتور innoDB به MyISAM موفق به نصب شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من موقع نصب آخرین ورژن پرستا به این error که واسه ایجاد پایگاه داده هست برخوردم لطف کنین راهنمایی کنید ممنون میشم تشکر ((ایجاد فایل settings.inc )) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 این که به پایگاه داده مربوط نیستعکس بگیرید تا ببینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
microsoft2011 ارسال شده در مرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 سلام خسته نباشید این لینک عکس error ممنون میشم کمک کنید تشکر. http://upload.tehran98.com/img1/p1ivl5x9ldn32auhq4dc.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2013 بارها و بارها توضیح دادیم. فقط از طریق لاگ سرور میشه فهمید چرا نمیتونید نصب کنیدننصب رو با موتور دیتابیس دیگه در مرحله قبل انجام بدید شاید موفق به نصب شدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
scary ارسال شده در شهریور 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2013 http://upload.tehran98.com/img1/pbaqi7t0gjnuwo6vb7e6.png منم توی این مرحله از نصب به مشکل برخوردمهیچ لاگی هم نمیندازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2013 لاگ سرور رو بررسی کنید Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alonedarki ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلام . من هم همین مشکل رو دارم .. رو هاست خودم ریختماول اررور translate va Upload فولدر رو میداد که براش ساختمالعان اررور ایجاد فروشگاه و زبان پیشفرض رو میدهممنون میشم اگه راهنمایی کنین !! -------------------http://www.djdarki.ir http://www.fb.com/mixer.djdarki نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2013 سلاماشکالات زمان نصب رو همانطور که دانوش جان گفتند فقط میشه از طریق فایل اررور های سرور بررسی کردموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مهر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 سلام به همه دوستان من موقع نصب به چندتا مشکل برخوردم که البته حل شد , براتون همینجا قرار میدم امیدوارم کمکتون کنه : هدف : نصب prestashop_1.5.4.1_rtl_1.0 روی سرور لوکال برنامه سرور مجزی Wampserver2.4 را install کردم اولین مسئله عدم دسترسی به فایل های upload و translations بود که با ساخت دستی آنها در فولدر www برطرف شد. دومین مشکل در قسمت فرآیند نصب بود که وقتی به نصب فروشگاه و زبان پیشفرض می رسید error میداد و متوقف می شد , دیتابیس را کاملا drop کردم و دوباره نصب رو انجام دادم که برطرف نشد و همچنین فایلهایی که prestashop forge برای حل این مشکل قرار داده بود استفاده کردم و بازهم برطرف نشد. چیزی که متوجه شدم اینکه گویا prestashop_1.5.4.1_rtl_1.0 با PHP v 5.4.12 سازگاری نداره و بنابراین wampserver2.2e-php5.3.13-httpd2.2.22-mysql5.5.24 را نصب کردم و پرستاشاپ بدون هیچ یک از errorهای بالا نصب شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedgh12 ارسال شده در آبان 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2013 سلام . منم هنگام نصب روی 12 درصد وایمیسه و ارور میده که لاگ ارور رو گذاشتم. لطفا کمکم کنید تا مشکلشو حل کنماگه کسی میتونه کمکم کنه بگه تا مشخصات هاست رو براش پیغام خصوصی کنم . ممنون [08-Aug-2013 13:58:02 America/New_York] PHP Fatal error: Uncaught exception 'PrestaShopException' with message 'Shop not found' in /home/XXXXX/public_html/classes/shop/Shop.php:369Stack trace:#0 /home/XXXXX/public_html/config/config.inc.php(90): ShopCore::initialize()#1 /home/XXXXX/public_html/index.php(27): require('/home/harajfil/...')#2 {main} thrown in /home/XXXXX/public_html/classes/shop/Shop.php on line 369 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasti1988ie ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 سلام ..من پرستا رو نصب کردم الان که میخوام آدرس سایت رو بزنم(www.adresesite.ir/admin) تا مراحل تکمیلی نصب رو انجام بدم میگه این url وجود نداره + خطای 404 ...چیکار باید بکنم؟ممنون... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 سلام ..من پرستا رو نصب کردم الان که میخوام آدرس سایت رو بزنم(www.adresesite.ir/admin) تا مراحل تکمیلی نصب رو انجام بدم میگه این url وجود نداره + خطای 404 ...چیکار باید بکنم؟ممنون... درود ، آدرس بخش مدیریت شما بصورت پیشفرض اینگونه هست : http://________/admin/index.php ________ اینو پاک کنید و آدرس سایت خودتون رو بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasti1988ie ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 سلام ..من پرستا رو نصب کردم الان که میخوام آدرس سایت رو بزنم(www.adresesite.ir/admin) تا مراحل تکمیلی نصب رو انجام بدم میگه این url وجود نداره + خطای 404 ...چیکار باید بکنم؟ممنون... درود ، آدرس بخش مدیریت شما بصورت پیشفرض اینگونه هست : http://________/admin/index.php ________ اینو پاک کنید و آدرس سایت خودتون رو بذاریدممنون..باز هم همون خطا رو داد... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 فهمیدم مشکل کجاست!! وارد Cpanel بشید سپس File Manager پوشه Admin چند تا عدد بهش اضافه شده مثلا Admin9824 شما همین رو باید بزنید واسه مدیریت اینجوری : http://damaneh/admin9824/index.php damaneh = نام دامنه خودتون رو بزنید admin9824 = نام ادمین خودتون رو بزنید ( واسه هر فرد متفاوته حتما دقت کنید ) در ضمن میتونید نامش رو عوش کنید و بجای مثلا admin9824 هر چیزی که خودتون دوست دارید بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasti1988ie ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 1. میتونید به سرویس دهنده هاستتون بگین براتون فعالش کنن2 و 3! . هر دو بر میگرده به این که یک بار نصب رو ناقص انجام دادید. وارد phpMyadmin در هاستتون بشید و نام پایگاه داده ای رو که ساخته بودید پیدا کنید و روش کلیک کنید سپس تمام جداول داخلش رو انتخاب کنید و روی drop کلیک کنیدسپس دوباره مراحل نصب رو انجام بدید موفق باشیددرود .....2 و 3 که گفتین همه جداول رو حذف کنیم و از اول پرستا رو آپلود کنیم و باقی مراحل؟من الان نگاه کردم 216 تا جدول هست...وقتی حذفشون میکنیم از چه مرحله ای باید دوباره شروع کنیم؟ دیتابیس هم باید بسازیم؟http://uploadtak.com/images/b334_Capture.png بعد از حذف همه جداول نصب رو از اول شروع کردمتا به این مرحله رسید.میشه بگین چیکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 پیشنهاد میکنم با یک دیتابیس جدید از اول امتحان کنید.و اگر مجددا با این پیغام مواجه شدید، باید فایل خطاهای سرور رو بررسی کنید و با مدیریت هاستتون در تماس باشیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .