pitit ارسال شده در فروردین 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2013 سلام من برای حذف محدودیت تعداد کاراکتر و همچنین جلوگیری از ساده نمودن متن توسط کدهای پرستا، در توضیح کوتاه محصولطبق راهنمایی های دوستان ، strip tags را حذف کردم و مقدار truncate را هم افزایش دادم. که خوشبختانه مشکل تعداد کاراکتر و نمایش متن حل شد. اما مشکلی که پیش آمد این بود که تعداد خطوط وقتی از 10 خط بیشتر می شد جای دکمه های افزودن به سبد و مشاهده و چک باکس مقایسه به هم می ریخت که با کمی تغییر در فایل های css شاملproduct-list.cssglobal.cssمشکل نمایش رو حل کردماما حالا که چشم باز کردم D-:متن دیگه ای نوشتم با این موارد مواجه شدم که به صورت تصویری هم ضمیمه کردم:1- وقتی یک متن ساده در توضیحات کوتاه می نویسم در پایین همان جا دوباره تکرار می شود. cp1,cp112-وقتی متن ها را به صورت لیست می نویسم برای هر خط یک کادر جداگانه می سازدcp2فایل های مورد نیاز شاملglobal.cssproduct_list.cssproduct_list.tplهم ضمیمه هستپیشاپیش از لطف و یاری همه دوستان اهل فن سپاسگزارمproduct_list.cssglobal.cssproduct-list.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 برگه تنظیمات / محصول فیلد تعداد کارکتر مجاز توضیحات کوتاه رو بنویسید البته با حذف این کدها شاید براتون کار نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pitit ارسال شده در فروردین 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 دقیقا وقتی میرم داخل تنظیمات محصول عددی که به صورت دستی از 360 به 2000 تغییر دادم رو نشونم می دهیعنی عدد 2000الان مشکل من اینه که تکرار می کنه نوشته هام رو و همچنین نوشته هایی که به صورت لیست li یا lu می نویسم رو به صورت هر خط 1 کادر در میارهمثال در عکس ها هستمن حتی کلماتی که در جلوی کلمه escape هست رو هم به پارامترهای دیگر مانندhtmlquoteshtmlallurlhexhexentitymailتغییر دادم اما مشکلم حل نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pitit ارسال شده در فروردین 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2013 D-:دوستان جواب ندادید، خودم ور رفتم تا یک قسمتش رو حل کردمفقط میمونه قسمت دوم مشکلم یعنی اینکه وقتی بصورت لیست متن می نویسم برای هر خط لیس یک کادر ایجاد می کنه----حالا برای اون دوستانی که شاید به این مشکل بخورن توضیح می دممن از فایل product-list.tplقسمت product_desc این قسمت کد {$product.description_short|truncate:1300:'...'}[/code] فقط قبل از این که به توصیه های من عمل کنید حتما یک پشتبان از فایلتون بگیرید بعد از انجام این کارها دیگه هر متنی که دلتون بخواد با هر تگی ، به همون صورت نمایش داده می شه[/align] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .