دانوش ارسال شده در آذر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2015 احتمالا هاستتون مشکل داره و هنگام تغییر آدرس کوکی رو حذف میکنه. ماژول مشکلی نداره و سایت های زیادی دارند استفاده میکنند. Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudf ارسال شده در آذر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2015 با سلام من چطوری می تونم orderid هر خرید رو بدست بیارم -----------------------------http://www.kohan-co.net لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudf ارسال شده در آذر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2015 اطلاعات بانک کجا ذخیره میشههههههههههههههههههه کسی نیست جواب بده؟ 1 خطا وجود داردIP نامعتبر استاین خطا دارم بانک گفت برای اینکه ip صحیح رو پیدا کنیم باید order_id بدی ولی نمیدونم کجا ذخیره میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi29990 ارسال شده در دی 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 سلام من ماژول نصب کردن و صفحه سفید امد دیباگ فعال کردم حالا این پیام امده با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 بنظر میرسه خطا از کش باشه. حافظه موقت رو یکبار پاک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadi29990 ارسال شده در دی 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2015 سلامکشم پاک کردم باز درست نشد من این مشکل پانینم دارم توی ایمیلم پوشه ایمیلم دوباره از پیش فرض جای گزین کردم ولی باز درست نشداین دوتا ربطی به هم نداره ؟؟؟؟ اخه توی ارور هم پوشه ایمیل نوشته پشتیبانمم هم سر درنیاورد گفت برو انجمن بپرس واکنش ها : Hamid2day 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 با عرض سلامبنده ماژول رو نصب کردم ، تمامی مراحل تا پایان مرحله پرداخت به درستی پیش میره ولی بعد از اینکه عملیات بانکی تمام شد به سایت ریدایرکت نمیشه و می مونه.سفارش ثبت شده و پرداخت صورت گرفته ممکنه مشکل از کجا باشه؟با ا حترام فراوانو تشکر پیشاپش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 دقیق تر بخوام بگم توی صفحهhttp://www.senoqte.com/module/bankmellat/validationگیر می کنه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
monoam ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 کل ماجرا بخاطر فایلnusoap.php که در ماژول های sms و پرداخت وجود دارد استش!یک از فایل ها رو پاک کردم و در جایی که این فایل صدا زده می شد ادرس اون یکی رو دادم و این مشکل درست شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در دی 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2015 سلام من ماژول نصب کردن و صفحه سفید امد دیباگ فعال کردم حالا این پیام امده با تشکر سلامکشم پاک کردم باز درست نشد من این مشکل پانینم دارم توی ایمیلم پوشه ایمیلم دوباره از پیش فرض جای گزین کردم ولی باز درست نشداین دوتا ربطی به هم نداره ؟؟؟؟ اخه توی ارور هم پوشه ایمیل نوشته پشتیبانمم هم سر درنیاورد گفت برو انجمن بپرسدوستان کس دیکه ای نظر نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zinor ارسال شده در دی 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2015 با سلام1.میخواستم بدونم اسم دیتابیس هایی که شناسه تراکنش روش ذخیره میشه چیه ؟2.و اینکه آیا میشه مبلغ سفارش که تو صفحه بانک ملت میره رو مشتری تغییر بده ؟ الآن ثابته . واکنش ها : Hamid2day 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2015 1. دیتابیسی وجود نداره۲. خیر Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : Hamid2day 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 با سلام دوستان من ماژول رو نصب کردم و الان به درستی به درگاه متصل میشه... فقط یک مشکلی که داره اینه که من واحد پول فروشگاهم به تومان است ولی وقتی به درگاه هدایت متصل میشم هزینه ها را به ریال نشون میده... مثلا 27000 تومان رو 27000 ریال نشون میده. آیا مشکل از درگاه است یا ماژول؟ و چجوری این مشکل رو حل کنم. با تشکر واکنش ها : Hamid2day 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 سلامدوستان کسی نیست کمکم کنه؟! لطفا اگر امکانش هست یک کمکی به بنده بکنید...مرسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi72 ارسال شده در دی 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2015 سلامدوستان کسی نیست کمکم کنه؟! لطفا اگر امکانش هست یک کمکی به بنده بکنید...مرسیسلام دوست عزیز منم این مشکل داشتم تنظیمات واحد پولتو باید درست کنی مثل این واکنش ها : Hamid2day 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 آی پی سایت ما تغییر نکرده ولی با این خطا مواجه هستیم پرداخت بانک ملت1 خطا وجود دارداشکال در تعریف اطلاعات مشتری مشکل چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 سرچ بزن تنظیمات سبد خریدسلام دوست عزیز منم این مشکل داشتم تنظیمات واحد پولتو باید درست کنی مثل این لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamtooba ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 سلام من جدیدترین نسخه این ماژول رو استفاده میکنم.امروز یک مشتری سفارشی ثبت کرد که متاسفانه پرداخت طبق گفته خودش خطا داده اما سفارش در سایت ما تایید شده و هیچ اثری از خطا وجود نداره که ما پیگیری کنیم و جنس برای مشتری فرستاده شده .این مساله خیلی خیلی نادر اتفاق میفته ولی متاسفانه نمیدونم دلیلش چیه.خیلی وقت پیش که این اتفاق افتاد من ماژول رو آپدیت کرد و فکر میکردم مشکل حل شده تا به امروز که دوباره اتفاق افتاد و نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنیدمتشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2015 احتمال چنین چیزی غیرممکنه چون ساختار کد اجازه نمیده تا زمانی که ستل انجام نشده سفارش ثبت بشهپس به گفته مشتری اعتنا نکنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gama118 ارسال شده در دی 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2015 سلام از درگاه بانک ملت آقای دانوش استفاده می کنمهمین الان اطلاع کاربری بانک ملت برام ارسال شد شماره ، نام کاربر و پسورد رو ست کردم موقع پرداخت به صفحه بانک منتقل نمیشه و پیغام میدهاطلاعات کاربری پذیرنده نامعتبر است اطلاعات رو چک کردم درست بودتو ماژول تیک مربوط به تست متد reversal و خطایابی PHP رو زدم بالای صفحه پیغام زیر رو میدهNotice: Undefined offset: 1 in /home/gilanjir/public_html/modules/bankmellat/bankmellat.php on line 256 مشکلش چیه ؟!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeghbb ارسال شده در دی 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2015 دوستان بتازگی درگاه بانک ملت به فروشگاه اضافه کردیمبرای تست محصولی رو سفارش و پرداخت کردیم و تا این مرحله همهچی اوکی بوداما بعد از تراکنش و درخواست بازگشت به سایت ارور داد و سفارشی هم ثبت نشد و وجه نیز از حساب کسر شد !ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن برا حل این مشکل :Fatal Errorhttp://8pic.ir/images/nf6drnf4mm7y3uf1gklj.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zinor ارسال شده در دی 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2015 سلام order id یا شماره سفارش یک پرداخت رو از کجا میشه مشاهده کرد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrr ارسال شده در دی 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2015 سلام,من آخرین ورژن ماژول را نصب کردم همه چیزش عالی و درست کار می کنه ولی هنگامی که سایت با ssl کار می کنه در برگشت از بانک به ssl بر نمی گردد.من می خواهم فقط از ssl غیر اجباری استفاده کنم.لطفاً راهنمایم کنید!ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در بهمن 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 با سلام و خدا قوتبالاخره بعد از 20 روز پیگیری برای گرفتن درگاه ، کاربری ها رو ارسال کردن و من هم ماژول بانک ملت رو نصب کردم و اطلاعات داده شده توسط به پرداخت رو در اون وارد کردم و بعد از این که یه تست گرفتم دیدم خطا میده که Ip نامعتبر است.جریان چیه ، با اطلاعاتی که برای بانک ارسال کردم مطابقت دادم و مشکلی توش نبود، باید چیکار کنم؟لطف کنید دوستان راهنمایی کنید که اینکار انجام بشه.با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid_dp ارسال شده در بهمن 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 سلامی مجددبا پشتیبانی آنلاین به پرداخت صحبت کردم ، گفت آی پی تون درسته و باید orderid بدید ، این orderid رو از کجا باید برداشت؟؟گفت توی لاگ ها تون ذخیره میشه ولی من که دقیقا متوجه نشدم گفت توی راهنمای فروم پرستا بگردید نوشته ولی گشتم ، اتفاقا توی همین تاپیک پیدا کردم ولی هیچ مسیری رو نشون نداده بود.راهنمایی کنید تا پیداش کنمبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده