mragol ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 با سلاممن یه ماژول نصب کردم ولی در هاستم نمی تونم حق دسترسی فایل وپوشه های ماژول رو تغییر بدمبیشتر ماژولها در پوشه mudulesبه همین صورته و امکان تغییر حق دسترسی هم ندارهالبته بعضی از پوشه وفایلها به این صورت هست و بعضی پوشه وفایلها امکان ویرایش و تغییر حد دسترسی دارهبه پشتیبانی هاستم زنگ زدم گفتند مشگلی ندارهضمنا وقتی پرستا رو نصب کردم در قسمت پیکربندی نصب حق دسترسی فایلها وپوشه ها نامعتبر بود و خودم تغییر دادملطفا مرا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 ربطی به ماژول مربوطه داره شما تنها به پوشه ماژول در ریشه پرستا دسترسی 755 می دید و به محتویات این پوشه و ماژول هی درونش کاری ندارید در بیشتر اوقات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .