saeedsobhkhiz ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 سلاممی خواستم ببینم فایل ترجمه ای که در فروشگاه ما اضافه می کنیم و در قسمت های مختلف ذخیره میشه تو هاست کجا و در کدوم پوشه هست ؟ من در قسمت متصدی حمل و نقل یک متنی را نوشتم که احتیاج دارم در چند خط زیر هم نمایش داده بشه و در قسمت ترجمه با کدهای HTML نشد تو هاست هم خیلی گشتم ولی متوجه نشدم با تشکر از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 در قالب : قالب / اسم قالبتون/ translattion/fa در سایت : ریشه پرستا و پوشه translation/fa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در فروردین 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 ممنون . ولی کدهای Hml در این صفحه کار نمی کنه .چه راهی وجود داره برای انجام اینکار .من می خواهم تو این قسمت بالای صفحه چند گزینه به روش زیر داشته باشم 1. گزینه اول 2.گزینه دوم 3.گزینه سوم ولی تگایی که می نویسم را تو صفحه فروش نمایش میده . راه حل ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 دقیق توضیح نمیدید هدفتون کاست و بهتره عکس بزارید متصدی حمل و نقل خودش درونش نوشته ای که می زارید نمایش می ده و مربوط به ترجمه نیست برگه متصدی حل برید و یکی از حامل هاتون رو ویرایش بزنید و متن نوشته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .