padratoos ارسال شده در فروردین 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2013 سلام من از فروشگاهم بک آپ گرفتم و روی یه هاست دیگه نصب کردم بعد به پرستاشاپ 1.5 ارتقا دادم وقتی وارد سایت شدم، قیمت و ترکیبات محصولات جدیدی که تو سایت گذاشته بودم حذف شده بود. مثل اینکه بک آپ دیتابیسم ناقص باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 قبل از ارتقاء روی هاست جدید درست بوده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در فروردین 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2013 بله قیل از ارتقا درست بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در فروردین 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 ارتقا رو بیخیال شدم. روی هاست جدید پرستاشاپ 1.5 رو از اول نصب کردم. تازه فهمیدم تمام مشکلاتم از ارتقا بوده چون فضای الان بخش مدیریت با فضای بعد از ارتقا کلی با هم فرق میکنه!! محصولاتمو که دوباره میزارم فقط اطلاعات مشتریان رو چه جوری به این هاست منتقل کنم؟ با توجه به اینکه روی هاست قبلیم 1.4 نصبه و روی این هاست 1.5 فقط لطفا یه جوابی بدین مثلا بگین نمیشه!! از این که هیچی نگین که بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 سلامجداول مهم و اصلی مربوط به مشتریان، ps_customer_thread و ps_customer_group هستند که ظاهرا ساختارشون تغییری در نسخه جدید نداشته.پس میتونی این دو جدول رو از 1.4 کپی و به 1.5 منتقل کنیمن اینو خودم تست نکردم. قبلش حتما بک آپ از هر دو تا بگیر که اگه کار نکرد بتونی برگردونیش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 ramtin2025 عزیز ممنون از پاسختون من جدول "ps_customer" رو از دیتابیس جدید حذف کردم و جدول دیتابیس قبلی رو جایگزین کردم که اطلاعات مشتریان منتقل شد. اما در موارد دیگر مثل جدول مربوط به شاخه ها که در دیتابیس 1.5 به جدول "ps_category" ستون های جدید اضافه شده میشه کاری کرد که فقط داده های دیتابیس قدیمی منتقل بشه.مثلا در مورد همین جدول "ps_category" من به این صورت عمل کردم: در دیتابیس قدیمی که 1.4 نصب بود از جدول "ps_category" با تنظیمات زیر Export گرفتم: و داخل جدول"ps_category" در دیتابیس جدید ایمپورتش کردم. با اینکه نوشت عملیات با موفقیت انجام شد ولی در قسمت مدیریت سایت، هیچ شاخه ای اضافه نشد و قسمت شاخه همچنان خالی بود. ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 ساختار جدول شاخه ها در ورژن جدید عوض شدهبا این حال شما از جدول ps_category_lang بکاپ بگیرید و منتقل کنیددو جدول دیگه با پیشوند category رو هم امتحان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 به جای insert باید update رو انتخاب کنید. اگر نشد auto increment هم غیرفعال کنید و بعد خروجی بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 تمام 4 جدول با پیشوند category را با روش گفته شده منتقل کردم. بازم قسمت شاخه در بخش مدریت خالی بود. مگه اطلاعات شاخه ها در دیتابیس ذخیره نمیشه؟ خوب من که تمام اطلاعات رو منتقل کردم پس چرا نمایش داده نمیشه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 سلامهمون طور که رامین جان اشاره کردند، ساختار جدول شاخه ها عوض شده.در 1.4 لایه 1 مربوط به خانه و 2 مربوط به شاخه های اصلی و ....اما در 1.5 لایه 1 مربوط به فروشگاه است که برای چند فروشگاهی استفاده میشه و لایه 2 مربوط به خانه و ....بنابراین به این سادگی نمیتونی اطلاعات رو انتقال بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 درستهباید ارتقا بدید ولی توجه کنید ارتقا فعلا از طریق نسخه این انجمن ممکن نیست.از ماژول هم که ارتقا میدین باید فایل های نسخه این انجمن به جز پوشه تصاویر و دانلود و نصب رو بعد از ارتقا به هاستتون منتقل کنید و جایگزین کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 درستهباید ارتقا بدید ولی توجه کنید ارتقا فعلا از طریق نسخه این انجمن ممکن نیست.از ماژول هم که ارتقا میدین باید فایل های نسخه این انجمن به جز پوشه تصاویر و دانلود و نصب رو بعد از ارتقا به هاستتون منتقل کنید و جایگزین کنید. منظورتون از ارتقا اینه که با ماژول "1 click upgrade" به نسخه انگلیسی پرستاشاپ 1.5 ارتقا بدم و بعد فایل های نسخه فارسی به جز اون سه تا پوشه رو جایگزین کنم؟ درست فهمیدم ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 بلهمنظورم همین بود. البته به شرطی که بتونید به نسخه 1.5.2 ارتقا بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .