kimia ارسال شده در فروردین 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2013 سلام دوستان ماژول addthis یک ماژول برای اشتراک گذاری هستش البته با این تفاوت که به شما دکمه لایک فیس بوک و دکمه پرینت و ارسال به یک دوست همچنین گوگل را هم میده من ماژول را نصب کردم ولی یک مشکلی که داره اینکه وقتی تنظیمات ماژول رو برای نمایش بصورت دکمه ای میگذارم پایین صفحه مرور گر به شکل زیر در میاد اگر راهنمایی کنید سپاسگزار میشم تصویر مشکل ایجاد شده خود ماژول را هم پیوست کردم prestaloveaddthis_1.0.zip اینهم لینک سایت http://www.best-life.ir/toilet-paper.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 نبـــــــــــــــــــــــــــــــــود ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 مشخصا درخواستتون مشخصه و باید روی نگاشت این ماژول روی قالبتون ویرایش صورت بگیره که در اینجا نمی گنجه دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در فروردین 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 مشخصا درخواستتون مشخصه و باید روی نگاشت این ماژول روی قالبتون ویرایش صورت بگیره که در اینجا نمی گنجه دوست عزیزسپاس شروین عزیز روی قالب دیفالت هم به همین شکل در میاد ببینید http://marjae.ir/product.php?id_product=12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 پس این مورد بر میگرده که چون ماژول خارجیه و در قالب های پیش فرض انگلیسی ست شده و در قالب راست چین نیاز به تغییرات در css مربوط به ماژول داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2013 این ماژول css رو از سایت خودش لود میکنه.برای این کار باید در css قالبتون مواردی تغییر کنه که آزمون و خطا داره و نمیشه شرح داد. با طراح صحبت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بهنام ارسال شده در فروردین 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2015 سلاممن نصب کردم و مشکلی هم نداره. فقط طبق فایل pdf خود فایل تنظیم کردم.ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .