mragol ارسال شده در فروردین 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 با سلاممن پسورد دیتابیس رو هم در قسمت مدیریت و هم در هاست تغییر دادمولی الان در صفحه اصلی سایتم عکس محصولاتی رو که قبلا گذاشتم نمایش داده نمیشه و به جای اون یه علامت سوال میادو روی هر عکسی کلیک میکنم پیغام متاسفانه آدرسی که وارد کرده اید، تغییر یافته یا دیگر موجود نمیباشد رو میدهدرباره شاخه های محصولاتم نیز همین عیب وجود دارهالبته پسورد رو هم به حالت اول تغییر دادم و فایل htaccess رو دوباره تولید کردم ولی مشگل حل نشداینم آدرس سایتم:http://parsianstone.ir لطفا مرا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 ابزارهامولد .htaccess رو به روز کنید و اگه می گید به روز کردید و نتیجه نگرفتید فایل را در هاست پاک کنید و دوباره اقدام به ساخت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mragol ارسال شده در فروردین 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2013 منظور شما از فایلها همه فایلهای پرستا است یا اینکه فایلهای خاصی رو باید پاک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 پسورد دیتابیس ارتباطی به این موارد که گفتید ندارهحالت لینک آشنا رو غیرفعال کنیدتنظیمات - سئو و url نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2013 خود این فایل : .htaccess در هاستتون رو پاک کنید و دوباره یه فایل خالی با پسوندش ساخته و در هاست ببرید و در برگه ای که گفتم دوباره تولیدش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .