saeidghodrati ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 با سلام خواستم از روشی که من برای ارتقاء ورژن 1.4 به 1.5 استفاده کردم یه تو ضیحی داده باشم تا مشکلات ارتقاء فارسی برطرف بشهو البته از زحمت زیادی که مدیران این انجمن میکشن هم تشکر ویژه ای دارم. خوب با توجه به تو ضیحاتی که تو همین انجمن راجب ارتقاء داده شده و مشکلی که در ارتقاء در یک کلیک با نسخه فارسی سازی داره مجبوریم به همون روش قبلی با یک سری تغییرات کوچیک این کارو فعلا برای ارتقاء به نسخه جدید انجام بدیم1 اول بک آپ گرفتن فراموش نشه2 پوشهای مورد نیاز و اساسی رو که همیشه باید مراقبشون باشید جای امنی قرار بدید مثلا داخل یک پوشه به نام oldshop داخل هاستاین پوشه ها رو نام میبرمimgconfigdownloaduploadmail(اگر فایل ایمیل تونو ویرایش کردید)در نسخه جدید شما نمیتونید از قالب قبلیتون استفاده بکنید و باید قالبتون برای نسخه 1.5 طراحی شده باشه4 نسخه انگلیسی ورژن پرستا شاپ تون رو از داخل سایت پرستا شاپ مادر دانلود و داخل هاست کپی کنید از این لینک 5 فایلهای زیر رو از داخل نسخه انگلیسی حذف کنیدinstallimgconfigdownloaduploadmail(دقتکنید بعد از پاک کردن فایلهای بالا فایلهای اصلی سایتتون که در مرحله 2 همین آموزش نام برده شده رو جای گزین فایل های نسخه انگلیسی کنید )6 اخرین نسخه ماژل مربوطه رو از اینجا دانلود کنید و نصب کنید7خوب حالا بقیه مراحل بروز رسانی طبق آموزش انجمن انجام میدید باید سایت رو در حالت تعمیرات قرار بدید و به پیکربندی ماژل 1-Click Upgrade برید8 آخرین نسخه انگلیسه که مشابه فارسی سازش در انجمن موجوده که الان 1.5.2 میباشد رو از سایت اصلی دانلود کنید از اینجا و در ادرس زیر در وب سایتتون آپلود کنید توجه کنید که فایل رو به صورت زیپ شده داخل این پوشه قرار بدیدwww.yoursite.ir/admin/autoupgrade/download9 بعد از این کار داخل ماژل به روز رسانی با یک کلیک میشوید و مراحل به روز رسانی رو طبق آموزش انجام میدهید که خیلی سادست10 به راحتی پرستا شاپ شما به نسخه جدید به روز میشه11حالا بعد از ابدیت شدن و تبدیل به نسخه 1.5.2 انگلیسی باید نسخه فارسی شدهرو از داخل انجمن داخل سایت و روی فایلهای انگلیسی کپی کنید دقت کنید که پوشه های اصلی که در مرحله 2 نام برده شده (الان دیگه تبدیل به نسخه ابدیت شده رو کپی کنید نه نسخه قدیمی رو )رو در نهایت روی پوشهای جدید جایگزین کنید تا سایتتون درست باز بشه و عکسهای سایت بالا بیاد12 بعد از این کار داخل مدیریت جدید لو گین کنین و تصاویر رو از داخل تنظیمات >تصاویر مجددا بسازید13 اگر به داخل مدیریت نتونستین لوگین کنید از داخل اموزش داخل انجمن پسورد مدیریت رو تغییر بدینآموزش تغییر پسورد مدیریت این مشکل برای من پیش اومد14 دیگه کار تمامه و باید ماژولها و و تنضیمات سایتو انجام بدیداگر سوالی بود و یا مشکلی همین جا مطرح کنید تا مشکلات رو برسی کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 مرحله 5 و 6 به نظر اشتباه میاد.بعد از ارتقا باید این پوشه ها رو حذف کرد. 4. نسخه انگلیسی رو دانلود کنید.5. در پوشه http://www.yoursite.ir/admin/autoupgrade/download قرار بدید6 و 7. ارتقا رو انجام بدید. ( در حالت پیشرفته و با انتخاب دستی آرشیو)8. ارتقا انجام شده. حالا فایل های نسخه فارسی را جایگزین کنید. (منهای پوشه های اصلی که در مرحله 2 گفته شده)9. به بخش مدیریت برید و مشکلات احتمالی را رفع کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2013 این آموزش خیلی گنگ هست در مرحله 4 گفته شده که از پرستا شاپ دانلود و در هاست آپلود کنید وقتی این کار را انجام بدیم که عملا فروشگاهمون می پره ؟ چه جوری باز دوباره بیایم و اون ماژول را نصب کنیم می شه یکم روشن تر توضح بدید . اگر قرار ورژن انگلیسی را در اون ماژول آپلود کنیم پس چرا یه بار اول تو هاست آپلود می کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 دوست من به پست شماره 2 مراجعه کنید. گفتم که آموزش ظاهرن ایراد داره و اصلاحش کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad66 ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 با سلام اقا من هم به روش دستی و هم به روش خودکار ارتقاء دادم اما به چند تا مشکل اساسی بعد از ارتقاء بر خوردم 1- اکثر سربرگهایمدیریت به همان زبان انگلیسی هست حتی وقتی rtl را کپی می کنی اینم بگمکه من در روش خودکار هم با rtl و هم با orginal ارتقا دادم اما بازم اینمشکل را داشت 2 – روش خودکار چه گزینه ارتقاء تم را انتخاب کنی و چه نکنی همون قالب قبلیفروشگاه باقی می مونه در و قالب خود پرستا1.5.2.0 اضافه نمیشه 3- دستی هم که قالب defult 1.5.2.0 را ا ضافه می کنیبعد از اینکه لودش می کنی همش بهم ریختهخصوصاً ماژول محصولات در صفحه خانگی باچند بار خالی کردن کش هم درست نشد . دوستان میشه راهنمایی کنید لطفاٌ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2013 1. بله. مشکل از ارتقا مخصوصا از 1.3 کاملا وجود داره و فعلا نمیشه رفعش کرد. بعد از ارتقا تب ها رو از administrator>tabs تغییر بدید. لیستش هم در فاییل translations/fa/tab.php هست 2. پوشه قالبتون رو از نسخه قدیمی منتقل کنید. توجه کنید قبل ارتقا کش رو خاموش کرده باشید. بعد میتونید قالب رو عوض کنید3. ماژول هاتون ممکنه سازگار نباشن و باید برخی رو غیرفعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 ببخشید قالب های نسخه 1.4 با 1.5 سازگاری دارند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 به صورت معمول خیرولی میشه اونا رو سازگار کرددر صورت نیاز از طریق بازارچه درخواست بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khatesevvoum ارسال شده در آبان 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2013 با سلام دوستان من من با روشی که اینجا ذکر کردید سایتم رو آبگرید کردم ولی بعدش با یک مشکل مواجه شده1- سایتم آفلاین هستش و از حالت آفلاین خارج نشده2- با یوزر مدیریت وارد قسمت ادمین نمیشه و هر کاری می کنم پیغام خطا میدهلطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنمحتما از طریق phpmyadmin هم نتونستم فعالش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .